Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće na španskom, ko nam se to uvrijedio, ko. Kompleksaš. Ne mogu ga smisliti. Konj. TROJANSKI...
Neka mu ga je ronaldo zavuko, i to 2x :D
Jel ovo klix prevodi tekstove na google translate, pa ispada ovako zbrčkano prepuno grešaka? :D A ova Mourinhova izjava da mu je drago što mu je protivnik (Ronaldo) zabio gol bi mogla ući u anale ljudske gluposti.
Mou je pravi showman, fali ovakvih trenera definitivno. Dosta je onih dosadnih što nakon tekme prepričaju tekmu kao da mi i novinari nismo vidjeli šta je bilo na terenu :)
Lukaku je mogao malo bolje odigrati, Real je igrao sa full sastavom dok je u Chelsea falilo nekoliko jako bitnih igrača. Ipak dobra utakmica
Dobra tekma, vrijedilo je ustati u 3 da se ovo gleda. Otvoren meč, puno prilika i odličnih golova.
pored poganog fergusona sto uvjek ima pile u ustima ovo mi je najodvratniji lik na svijetu ebem mu rod odvratni .. crko dabogda
Sretan vam bajram murinjo i andjo