Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da svi isto komentarisu, kolko sere mourinho, smorinho, da je dosadan itd.. PA LJUDI NEMOJTE CITATI CLANKE O NJEMU AKO VAM SE NE CITA, PRESKOCITE CLANAK I ZAVRSENO.
ovaj serator kad ih je vodio, skrhao ne znam koliko miliona dolara na pojacanja I nisu mogli drzati loptu vise od 30% utakmice.
on nesto govori,pa vodio je real i opet nista nije napravio.vise im je stete napravio sa nabrijavanjem ona dva idiota ramosa i pepea koji iz meca u mec greske prave
cigo portugalski
kako shupak opet nesto sebe brani i dize :) "Očekivao sam da će Real biti na višem nivou da će imati veću prednost budući da je Barcelona ove godine izgubila puno više bodova nego u prošle tri sezone" hoce reci da je njemu bilo teze :)
Joj sto sere, igraj uduplo bolje nego kad je on bio trener.
Hocemo sto vise clanaka o Deaiiinu i da mozemo komentarisati :)
Zna Murinjo kako BvB kara, vjerovatno je namirisao nesto..
J*be ih nepravda.
sustigla ih pravda :)
Zamolio bih Klix.ba redakciju da vise ovog supka ne prikazuju. Frajer nije vise zanimljiv , samo bezze smara sa svojim komentarima.
Sto ga komentarises i zasto visis na clancima o ovom frajeru ako ti nije zanimljiv... Kad vidis clanak o njemu preskocis i cao ha ja...
De pametni ti mi reci. Nemaju boljih prica pa moze i smrdinjo koga on zanima vise?!
joj kolko sere ovaj smorinjo sa svojim glupim komentarima