Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho jeste ponekad tenkre, ali je ovaj put 100% upravu. I 2006 su oštetili Milan kad su poništili čist gol Ševčenka, pa kasnije Čelzi, Arsenal, opet Milan itd... Al ova je dobra: Gledanje utakmice Chelsea - Barcelona vam je omogućio Plattini.
koji inter? mozda onaj kome je poklonjen gol iz ofsajda za 3:1 i prolaz kad je bojanov cist gol za 2:0 i ponisten bez ikakavog razloga??? koji ba arsenal? onaj koji je ostavljen u zivotu u prvoj tekmi kad je cist gol barci ponisten za 2:0. cisto sumnjam da bi vratili poslije toga, a i crveni koji je rvp dobio sasvim opravdan... pa mjesec dana poslije toga ti i tvoji igraci i navijaci ste kukali sto messi nije dobio zuti za istu stvar?!?! koji ba real... onaj sto ga je messi sam satrao... daj ba jadove ne provaljuj se vise, sjeti kako si ti manchester prosao s portom i kako si barcelonu s interom prosao... ovdje jedino chelsea ima pravo da neshta prica, a ti se poklopi po usima i izgovore trazi u sebi i svojim igracima a ne u sudijama!
Smjesni ljudi koji navijaju za isto tako smjesan klub..mali real..;-)..mogu samo da se ljute a i ovi ostali zna se koji je najbolji klub a bgm i najbolji igrac..svijeta.....VIVA BARCA!...uzece opet i primeru i ligu championa.....ko zna zna a ko ne zna naucice..hahahah
Jedini klub koji zna igrati protiv \"velike\" Barcelone jeste Chelsea, sjetite se samo ove tekme http://www.youtube.com/watch?v=JvwGT5yZje0&feature=related Naravno ko ju je gledao ;)
murinjo mis,pacov mrs u kanalizaciju..
Navijac sam Barce,ali na utakmici Barca-Milan sudija je imao umjesane prste.Trebali smo gledati postenu borbu fudbalskih divova,ali sudija je sve pokvario...
Gdje u pravilima pise da mora biti grublji faul u kaznenom da bi se sudio penal? Faul je faul a jedino je ovaj sudija imao petlju da ga svira i vidjet cete da ce UEFA stati iza toga. Tako i treba. Zna se ko ce osvojiti ligu prvaka zato sto je Barca vec nekoliko godina za klasu bolja od ostalih timova.
Ne navijam ni za koga jer mi je to glupo. Volim umjece i vjestinu u svakom sportu pa tako i u fudbalu. Zato ne volim da gledam engleski fudbal koji je u biti atletika. Uvijek sam volio gledati i Real i Barcu zbog napadackog stila i poteza koji se mogu vidjeti. U zadnje vrijeme Barca dominira jer igraju fudbal za razliku od Reala. Ko god kaze da mu je draze gledati Pepe-a, Marcela, Diarru, Xavi Alonsa, Khediru, Ramosa nego Iniestu, Messija, Xavija taj bi trebao preci na gledanje nekog borilackog sporta. U svakoj utakmici koju sam gledao bude gresaka samih fudbalera o kojima niko poslije ne govori: promasaja, glupih gubljenja lopte, prekrsaja. Ali sudske greske su predmet teorija zavjere. Tu se sve desava u djelicu sekunde i vrlo je tesko ocijeniti da li je nesto bilo ili ne. Cesto ,cak i na usporenom snimku iz nekoliko uglova mi kao TV gledaoci nismo u stanju procijeniti sudsku odluku. Zato bi trebalo uvesti naknadni pregled videa kao u americi (kosarka, fudbal).
ljudiiiiiiiii ruku na srce covjek je u pravu , nema tu rasprave !! opustite se xD
ma ya,barsa bas igra lose ja goru ekipu u zivotu nisam vidio...a milan ih brate rasturio, kako su samo ih nadigrali i dobrih akcija napravili samo sto je barsa imala srece pa prosla dalje..al ako real prodje u finale sigurno ce ih pobijediti kao i dosad sto su ovih zadnjih godina,svaki put ih poderu i pobjede a barsa se ne moze sastati sa loptom......pa da
NAJJJJJJACIIIIII IDOLLLL::::BABUKA;SPECIAL ONE;EL PHENOMENO
haha koji bolesnik,pa naravno da si znao i ranije, a evo sad si samo demantovo:D visca barca:D
Ovo samo vako laje neko ko nemoze podnijeti poraze,ocito Barca mu je nesto sto on mrzi,sto nemoze ocima smisliti zato tako i nastupa.Realno,sudija je najvise stete donio Barci sa onm drugim penalom,svi pricaju o penalu a niko nespominje losu igru Milana i dominaciju Barce,tako i ovi kerovi sto se boje Barce sad laju i traze opravdanja za buduce poraze. Morinjo,antipropaganda fudbala,ima tim skuplji od BH Telecoma i taktiku dupli autobus ispred gola,jednom uspjelo protiv Barce kad je vodio Inter i nikad vise,eto zasto KER laje.
Ma ja to ko fol . Samo tako da imam alibi kad nam spraše petardu . Aha sad mi je sinulo pa imamo vadiobu !!! Zijanimo u polufinalu i miran Madrid . ha ja pa vidi kako sam ovo lukavo smislio .
Ti si car - voljeli te ili mrzili - ti si car....
\"šta reći, kakvu posluku porati?\" mou = kralj nad kraljevima, tvoji interisti te amo per sempre!
I sta sad, zato sto je Barcelona imala vise sansi i veci posjed lopte, ok je sto im je sudija poklonio penal?! Stvarno navijaci Barcelone imaju dobre argumente, sto jest, jest :D