Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportski novinari pišu o odnosu dvojice muškaraca. U šta se pretvorila ova profesija... FUUUJ!!!
bitno je Mourinho bitno. necu moci spavati zbog vas dvojice a kako ce se zuta stampa prehraniti kad ovakvih prica ne bi bilo. dakle itekako je BITNO! :)
jose, hoćemo li na jednu čašu Viškog bijelog? ja častim
ters....
Mourinha nije briga ni za sta! Umjesto da je preuzeo PSG, otisao je u Chesea koji mu ne nudi takve uslove i takav strucnjacki stab kao popularni Parižani. Time je ukaljao svoje ime, a ova epizoda u Chelsea ce potpuno da unisti njegovu trenersku reputaciju. Nekada sam ga cijenila kao trenera, a sada je na mome radaru samo sitna tacka od njegovog imena