Nakon remija u Moskvi
0

Mourinho ni sretan ni tužan, za Sluckog Real i dalje favorit

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Trener madridskog Reala Jose Mourinho analizirao je prvu utakmicu osmine finala nogometne Lige prvaka protiv CSKA u Moskvi (1-1).

Iako je Real vodio golom Ronalda još iz 28. minute duboko u sudijsku nadoknadu, u trećoj minuti dodatnog vremena pogodio je Wernbloom za konačnih 1-1 koji moskovskom klubu daje kakve-takve šanse uoči revanša na Santiago Bernabeu.

"Njihov gol je bio frustrirajući, ali ostvarili smo dobar rezultat s kojim bih bio sretan u svakoj gostujućoj utakmici nokaut-faze u kojoj igramo revanš kod kuće. Njihov gol ih je usrećio, a mi smo bili frustrirani jer smo bili bolji i imali smo više prilika za gol. Naši su nam protivnici jako otežali stvari, iako su malo toga napravili da bi pogodili, pa čak i izvukli remi. Odigrali su ozbiljnu i tvrdu utakmicu i radili su naporno", komentirao je Mourinho na press-konferenciji nakon susreta.

"Imati vodstvo i primiti gol tako kasno ostavlja gorak okus u ustima, ali nema mjesta drami. Prošle sezone u ovoj fazi bili smo u sličnoj situaciji protiv Lyona, pa smo uspjeli pobijediti u revanšu kod kuće. Uvjereni smo da možemo isto ponoviti i ovaj put. Nisam sretan rezultatom, ali nisam toliko ni tužan. Rezultat znači da ćemo morati zapeti u revanšu", zaključio je portugalski trener.

Leonid Slucki, trener moskovskog CSKA, komentirao je:

"Napravili smo veliku grešku u prvom dijelu, inače bi završilo 0-0. Defenzivni plan dobro smo sproveli u djelo, ali smo propustili biti kvalitetni u napadu. Na kraju smo sve bacili u napad, povećali pritisak na odbranu Madrida i na kraju realizirali našu posljednju priliku iz prekida. Šanse u prolaz? Prije dvije godine krenuli smo na revanš kod Seville nakon 1-1 kod kuće i bili smo također autsajderi. Madrid je i dalje favorit, ali ishod ove utakmice daje nam nade za dobar ukupni rezultat".