Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kakvom Guardioli ti pričaš? Koliko je on klubova vodio prije ? I Tito je sada veliki trener , jer vodi ovakvu Barcelonu? I Maradonna bi osvajao sve sa ovakvom Barcelonom, a Guardiola nije ustalio njihov način igre, zato ne pričajte svašta. Mourinho je od dolaska u Real morao da mijenja sve, gdje je Real bio priije Mourinha, NIGDJE. Ispadao od Lyona u osmini, u kupu protiv Alcorcona. A prošle godine Real najbolja ekipa ! Zna se ko je Mourinho ko je Guardiola!
je.bo vam goaal.com majku retardiranu pa jesteel vi normalni ljudi , to je stranica gora nego scscport.ba ili sportin,ba
je u tome, da cmarinhu se posrecilo sa portom, pa i ljpko petrovic je osvojio sa cz titulu prvaka europe cini li ga to special one? Idemo dalje sa celzom je cmarinho ispao i pobjegao, a dimateo sa istim tim celzom osvoji lp, jeli to i dimateo special one? Idemo dalje inter, imao jednu dobru generaciju i spasilo ih u onoj utakmici protiv barce italijanski stil igranja odbrane, barca im dala gol pred kraj, nisu imali dovoljno vremena za drugi gol pored onog bunkera. Pep guardiola je osvojio 9 trofeja u prvoj sezoni, a cmarinho 2 u dvije sezone u spaniji. On cmarinho moze u rangu ruku pod ruku sa macinijem, jer covjek kome je jedan zizou zasmetao i otjerao covjeka koji je realu vratio staru slavu kao igrac to je bio zizou nigdje cmarinha nije bilo na mapi. On je samo iskomplexirani moron jer nikada nije napravio karijeru nogometasa a trener je nula
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7qf092lWs1r0s6cjo1_500.gif OŽENI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Da li bi mogao da staviš u komentaru link što se tiče skautinga Porta da i ja vidim o čemu se radi ?
jes ti normalan bgti?Cuj dosao u real i sve iz pocetka radio de ne provaljuj se... Real je bio bolji klub prije Moua nego sada kad samo vidis na koje je grane srozao jedan od najboljih klubova na svijetu onda se stvarno zapitas kakav je to trener.On je trener koji svoju igru zasniva na destrukciji a ne na konstrukciji kao npr. Alex Ferguson al ta taktika konstrukcija uspijeva al kad ispuni svoje ciljeve on ostavlja klubove gore nego sto je usao u njih pogledaj sta je bilo sa Interom kad ga je napustio ili sta je bilo sa Chelzijem sezonu poslje njegovog odlaska. I kad vidis kakav je imidž kluba napravio pa taj klub vise i ne mozes nazvat gospodskim, kad je nakvu legendu kluba kao sto je Casillas ostavio na klupi to ti sve govori kakav je trener.
hahahah, pa i Mancini ima najbolje igrače pa gdje je city? hahaha, jedva nešto. Gdje je Villas Boas prošlu sezonu sa Chelseaom . Malo ti znašš.. Kad Guardiola osvoji nešto u drugim zemljama, možete ga tek tada proediti sa mourinhom!
Da li neko zna hoce li na tv-u biti prenos dodjele i gdje? Hvala unaprijed
kurinjo je odavno zreo za ludnicu
Trener sa 10 koraka ispred drugih....
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY
Da i meni dovode igrače kako su Murinju dovodili u Čelziju, Interu i Real i ja bi osvojio sve što je i on. Murinjo je počeo trenersku karijeru u nekakvog protugalskom klubu i nije napravi ništa, a onda je došao u Porto koji je imao najbolju genereaciju u historiji koju on nije stvorio. O skautingu Porta i načinu na koji rade potraži na netu. Sa druge strane Guardiola je bilo trener mlađih selekcija Barcelone i tamo stvorio desetine igrača koji danas igraju u prvom timu ili u drugim klubovima. A kakav je Tito trener najbolje govori Mesijeva izjava da je Tito najzaslužniji za njegovu karijeru. E sad ti meni nabroj koliko je igrača napravio "stručnjak" Murinjo. P.S. Stvarno se dosadni sa tom bolesno ignorancijom i traženjem dlake u jajatu. Cijeli svijet govori jedna a statistika i činjenice su na njihovoj strani, a vas par drugo.
A gdje je Modric, vidim klupa Reala....mogli ste uhvatiti krupniji kadar da se i on vidi :P
jao kad procitam blizak izvor, pouzdan izvor, nekoliko izvora, marca, fuj sve fuj samo lazi
Murinjo je obicna p.zd.a portugalska koja ga moze Gvardioli samo da prod.uva laganini :)) Fir.aun kojeg ni njegovi igraci ocima ne mogu...