Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nudimo jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
A I OVOG MURINJA JE VIŠE PUN KURAC SVAKOME ON JE SVOJE ZAVRŠIO I OD SAD MOŽE SAMO SRATI PO MEDIJIMA ONAKO KO MATORI PELE KAD ĆEŠ GUARDIOLU ČUTI DA OVOLIKO SERE, ILI JUPPA, ILI BILO KOGA OZBILJNOG....
Bravo Manćini! Neka napokon neko malo istrolla ovog odvratnog brbljavog pauna smorinja. Ta njuška je najveće zlo koje je zadesilo nogomet u posljednjij 50 godina. Treba počisititi to g.ovno iz ove plemenite igre!
zar ima 4 godine otkako si osvojio ligu prvaka. a jos se hvalis da si najbolji trener.
Istina 101%
Mancini je nevjerovatan, kako moze onako nesto izjaviti. Inter je bio karina od ekipe kad ih je Mancini napustio. Slicne izjave daje i o City-u, smijesno.