Najavio utakmicu na Etihadu
0

Mourinho: Manchester City će ispasti

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Dan uoči utakmice 5. kola grupe D nogometne Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida na Etihadu, trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho izjavio je da mu je teško shvatiti slabe igre "građana"...

Naime, osvojili su engleski prvaci tek dva boda u četiri dosadašnje utakmice i za prolaz su im potrebne pobjede protiv Reala i na gostovanju kod Borussije u posljednjem kolu uz povoljne rezultate u ostalim susretima.

"Mislim da nije normalno kada ispadnete u tako ranoj fazi. Ja govorim u svoje ime. Ako Real Madrid izgubi u finalu, polufinalu ili četvrtfinalu, to je nogomet. Kada ispadnete već u grupi, to je teže prihvatiti i razumjeti", rekao je Mourinho na pressici uoči utakmice.

"Prošle sezone je City ispao već u grupi. Mislim da će ove sezone opet ispasti. Mislim da mogu pobijediti u srijedu, naravno, kao i da mogu pobijediti u Dortmundu, ali osam bodova nije dovoljno. Mislim da će ispasti drugi put zaredom, pa im to mora biti teško".

U srijedu će Mourinho po jubilarni 100. put voditi neku ekipu u Ligi prvaka i sa 49 godina najmlađi je kome će to uspjeti, a priznaje kako ga veseli povratak na englesko tlo gdje je tako uspješno vodio Chelsea.

"Uvijek sam volio biti ovdje i uvijek mi je drago vratiti se. Znam da kada igrate u Engleskoj igrate teške utakmice, imate teške protivnike i tešku atmosferu jer je publika uvijek iza svoje ekipe, ali to mi se sviđa. Uživam u tome i mislim da su moji igrači sretni što igraju u Engleskoj".