Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim vise nego ista na svijetu, sto ti je bas on juce uskratio pobjedu. Ako neko ne treba pricati o lojalnosti onda si to ti, Lamaprd je vecinu svoje karijer proveo i dao za plavce a ti si ga otjerao kao igraca koji ti nije potreban, a i gdje ce biti kad kupujes sve zivo i sto ti treba i ne treba, isto malo dijete kad ude u radnju. Lampard je trebao dobiti novi ugovor i da sam stavi koliko zeli ostati tu, i platu jer on je ikona Chelesa ali izgleda te su stvari postale proslost niko vise cijene igrace i njihove karijere, bitan je samo biznis i novac. Unistavate ljepotu najvaznije sporedne stvari na svijetu.
Samo bi dodao na ovo zadnje "uništavate" - ipak je već uništeno. Možeš na prste jedne ruke nabrojati igrače koji nešto znače gradu i klubu za koji igraju. Apsolutno svi igrači u modernom nogometu su plaćenici. Mislim to je stvarno u isto vrijeme odvratno i savršeno logično. Imaš plaću 100 000 eura tjedno - i odjednom ti ovi nude 200 000 eura tjedno - i na kraju krajeva nema tu ništa osim toga. Čast igračima i svim radnicima, oni to zaslužuju, talentom i radom, ali nikako ne razumijem zašto ljudima ne opada interes za nogometom jer tu više nema ono kad su lokalni dečki pokušali satrat nekog rivala... Ja se ne mogu sjetiti kad sam pozorno ispratio 1 minut utakmice, sve onako preko kurca gledam jer jednostavno znaš da je sve pitanje love i ubiranja najboljih igrača... možda reprezentacije jedino nude ono što je klupski nogomet bio, eventualno utakmice gdje David pobjeđuje Golijata i to je to..
hahahahhaha kad nije crko juce frajer !
šta je ne svidja ti se više lampard. koji si ti peder.
lampard otisao za parama, mourinho rekao bolnu istinu emotivnim navijacima .
jes', jes', suskavac br. 2 .
Chelsea je karina od kluba, daleko od velikog kluba jer veliki klub ne pusta tek tako svoje heroje i legende, znači pustili su Frenkija da bi doveli Lamparda, volim sto im ga je bas on zabio nego ista...navijaci opet znaju ko je legenda kluba...i juventus pa i real su futavci (DelPiero i Raul). Roma nikad ne bi izdala Tottija i otjerala ga...Murinjo nekome prica o lojalnosti pa ne mozes to raditi mauru jedan.
ispravka: pustili su Frenkija da bi doveli drogbu.
Ovaj Mourinho je debil lik da nema veceg
Evo javio mi Murinjo da čita sve vaše komentare o ovom članku na klix-u, kaže nemože da vjeruje kako ružno komentarišete o njemu baš se ono sjeb,o suze mu niz leđa krenule, dvije trebe zadužio da mu suze brišu novčanicama od 100 £, koji ste vi glupani to je nevjerovatno :))))
al niz ledja hahahahahahaahahahah
jel ti krivo sto ti ga lamps šuknu
ne volim murinja ali je u pravu,,otisao u rivalski klub i sad cmizdri,,daj ba ko je ovdje lud ,, a ti murinjo si jedna p..a iskompleksirana
Idiote ,čovjeka si potjerao i sad gluposti valjaš .On ti gentlmenski uzvratio ! Normalno, kao profesionalac, zabio ti golcinu ali se nije radovao tome . Pametan, nije ti dopustio da mu sjebeš ime i karijeru kako si mnogima .
miu mou i ti mi se polako penjens na cundaru.
Cigo
najpoganiji lik u svijetu fudbala. navijac sam barce koja ga je j*bavala godinama al ne mogu da vjerujem da je onakvog igraca poput ikera kasiljasa unistio. na njega sve svaljivao, gurnuo ga na klupu i unistio mu samopouzdanje. cujem sad mu je ronaldo kriv sto sa realom nije uzeo ligu prvaka. evo sad baca ljagu i zavadja legendu celsija sa navijacima. mrzim ove šuge kojima je uvijek neko drugi kriv
mourinjo = licemjer
Reci otvoreno Mourinho jako mi je krivo sto je bas Frank dao taj gol, inace poznato je da su imali jako blizak odnos dok je Lampard bio u Chelseau, ovako bas pokazuje svoju mizernost u odredjenim stvarima Mou!
cuj ne govori o drugim igracima, a svako malo nekoga proziva.