Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji igrac svijeta...
Svjetska klasa, jako je napredovao zadnjih godina. Ekipa ga uvijek treba. Inače je vrlo ljubazan i pristojan. Na terenu svaki puta ide maksimalno i daje sve od sebe. Vrlo je ambiciozan i uvijek želi pobijediti, čak i kada igramo na treningu. Zadovoljstvo je igrati s takvim igračem. ? :) Šta je sad? Vidite da nije ufuran kao što ga vi predstavljate.. Lik je normalan momak, koji radi svoj posao ozbiljno..
hahah omG,ja kome :D,ee moj Mesute :D,i ti i tvoj special five xD,5:0(please dont forget) xD
+8
Govorim onom Sosonu ba , Murinjo je speical one !
svadjaju se ronaldo i messi k je bolji fudbaler: Ronaldo: Tas ti, ja sam najbolji fudbaler svjeta definitvno i sigurno bolji od tebe. Messi: Ma kakav ti, znas ti sta sam ja za tebe? Ronaldo: Sta? Massi: Ma ja sam Dzeko za tebe!!
Pita Messi Ronalda - \'E, kolko vam ono bodova bježimo\' Ronaldo - \'Pa, osam..\' Messi - \'E na k*rcu te nosam\'
STO JE NAJGORE NIKO MI NE VJERUJE BA!!
Misliš special five?
A nas brko -brkan , omiljeni krkan ?
ne slazem se, mourinho je special FIVE