Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si obična papčina koja ne moze da podnese poraz i da prizna da je nekada neko bolje odigrao
jel moguce da su pustili utakmicu i da ima neki deal? meni je chelsea izgledao totalno bljutavo, za razliku od tekme prije par dana kada su zasluzeno dobili isti ovaj City koji je tada bio u jacem sastavu. cudno skroz, al eto... svaka cast citiju, drago mi je zbog Dzeke naseg, taman ne dao gol, dobar je bio u cuvanju lopte, borbi i pass igri... za golove je lako ;)
I ko je za to kriv.
Svidja mi se ovo :"Neću govoriti o svom napadaču, ili svom golmanu, ili lijevom beku, ili o bilo kome pojedinačno. Mi smo ekipa. Kao ekipa pobjeđujemo ili gubimo."
da fakat ti... nabroja i ocrnih ih odma u medijuma i onda kaze ja sam uvej badguy.. ili pise li se gay ? ;-)
Sam pao sam se ubio...