Nogomet
0

Mourinho: Ja sam uvijek negativac u medijima

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Jose Mourinho priznao je da je njegov Chelsea zasluženo izgubio kod Manchester Cityja 2-0 u osmini finala FA Cupa, iako nije propustio okrznuti sudije. Osvrnuo se i na nedavno prepucavanje s Arseneom Wengerom, menadžerom Arsenala.

Tu je priču, istini za volju, pokrenuo Wenger, koji je izrazio uvjerenje kako je ''Mourinhov strah od neuspjeha'' glavni razlog zbog kojeg portugalski stručnjak umanjuje Chelseajeve izglede u borbi za osvajanje naslova prvaka. Kada ga se prozove, Mourinho u pravilu odmah odgovara, a tako je bilo i ovoga puta, pa je Wengera etiketirao kao ''specijalistu za neuspjeh''.

"a sam, zapravo, bio prikazan kao negativac u toj epizodi. Za to ste krivi vi, mediji. Jedan uvijek mora biti loš čovjek. Uvijek isti. Vi to volite prikazati na taj način. Jedan je pristojan, a drugi loš. A ja sam, kao, uvijek loš. Nisam zbog toga iznenađen", rekao je Mourinho.

Priznao je da je City zasluženo slavio u subotu, "iako je drugi gol postigao iz ofsajd".

"Manchester City je zasluženo pobijedio. Jest, postigli su drugi gol iz ofsajda, ali dobili bi nas i bez tog gola jer mi nismo bili dobri."

Razočaravajuću predstavu svog napadača Samuela Eto'a nije želio komentirati.

"Postoje neke stvari koje vam ne mogu reći. O nekim stvarima mogu zadržati svoje mišljenje samo za sebe. Ne želim individualizirati. Neću govoriti o svom napadaču, ili svom golmanu, ili lijevom beku, ili o bilo kome pojedinačno. Mi smo ekipa. Kao ekipa pobjeđujemo ili gubimo."