Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josetu ni Salah, pa ni De Bryne nije valjao. A da on od igrača zna napravit parmaka to je tačno.
Pa isplatio se. Možda nije zabio 40 golova ali je zato nastupio sa 50 različitih frizura i novih 20 vrsta plesa zajedno sa retardiranim Lingardom. Najiritantniji likovi u ligi definitivno. Kad te neko plati 100 miliona, treba da na usta skačeš za loptom čak da nemaju trenera nikako, a ne da trčakaraš po terenu i smišljaš nove frizure. #PogbaOut 😂😂
Koga je Mourinhov United razbio glat sa 3-4 razlike, moguce da nekoga i jeste, ali ko ce se sjetiti tog rijetkog promjera... Ublehas i procitani majstor kukavicke taktike "parkiranje busa" krivi fudbalere. Golman mu ponajbolji igrac ekipe. Krivi su po njemu, Pogba,Martial,Mikhtaryan itd. Lik je u Chelseau protjerao Salaha i DeBruynea. Dovoljno je pokazati prstom u krivca.
Pogba je dobar igrac, u Juvetu bio fantastican. To sto ne igra dobro pod murininim vodjstvom nije nikakvo cudo. Vidjet cete ako kad predje u drugi klub da ce opet zaigrat na najvisem nivou.
glupo potrošene pare. skols je dobro rekao, 100 miliona eura se daje za igrača koji će ti u sezoni dati 30-40-50 golova, a ne za veznjaka. i bi frajer u pravu. ni golova, a ni nekih asistencija od pogbe. više im je ibrahimović za pola sezone valjao, nego ovaj za ovo vrijeme.
Murinju od Pogbe se učinio Drogba ,imaju istu boju.
Jedan od najboljih igraca Juventusa ne fercera pod Murinjovom palicom...garant je do Pogbe, a ni ona milijarda potrosena u tim MUTD-a nije bila milijarda! Bila je zuta...zelenkaste boje...povremeno!
Daj ga nazad u Juve, za jedno 50 milki + kogagodhošosimpjanketa ?
I ti i Pogba trebate otici, prije ti nego Pogba!