Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgubili ste jer niste dali vise golova od bajerna :)
ako su ronaldo, pepe, marcelo kraljevi....sta su onda bili zidane,raul,morientes....
Da je malo više pošten i pravedan Mourinho bi i sam mogao reći da je realov go bio iz ofsajda isto onoliko koliko i bayernov. Nidje veze, likovi posteno pobjede i sad iz huje izbacujete na njih jer vam je krivo. Isto tako ce i posteno pobjediti sljedeci put aBd ! ;) Mia San Mia !!
prodajem kopacke, nisu puno presle i ne smrde..Dje ce noge Ronaldu smrdit
Joj što smarate s tim penalima, znači ne znam gdje ih nalazite, volio bih da izlete i Barca i Real i da finale bude Bayern-Chelsea, ali nijedan penal za Bayern nije bio. Nijedan. A Marcelo je mogao crveni dobiti hladno, što jest, jest.
ej strucnjaci samo da vas sve pozdravim i da vam saopstim da vise znanja o sudjenju i fudbalskoj igri (i da ste \"realniji\") od franza beckenbauera koji je sinoc izjavio na SAT1-u da je gustavo bio u aktivnom ofsajdu i na taj nacin ometao casillasa. druga je stvar sto su oni jedva docekali da se pobune kada su pregledali snimke (jer kada je pao gol niko se nije bunio)... toliko od mene!
Vratićete se vi u Minhen, ali samo kao turisti! Penicilin time!
Propada tlo pod nogama. U tri utakmice izgubiše LŠ i La Ligu. Buaaaaaaaa!
Mourinho: Izgubili smo jer je Bayern bio bolji navijam za real ali stvarno treba priznati i reći da su ljudi zasluženo pobjedili....
Ne ofirajte se i vratite svoj epitet KRALJEVSKI! Čuj Kasiljasa, ometao mu pogled na loptu. hohooh, LOL! Molim igrače Bayerna da se u idućoj utakmici odmaknu od gola da bi dotični mogao vidjeti loptu čisto i jasno. Budimo realni, sinoć ste trčkarali za igračima Bayerna. Ovaj put sudije su stvarno POŠTENO sudile, Mourinho poklopi se i nauči podnijeti poraz!
Cuj mi mislili u 62 minuti.
Cuj zaklanjao mu pogled na loptu Luis Gustavo??ja bih prije rekao da su mu njegovi igraci smetali njih cetvorica cak je Pepe-u lopta prosla kroz noge kad je Ribery sutirao,uostalom i da nikog nije bilo ono ne bi mogao odbraniti unio bi i Cassilasa sa onom loptom zajedno u gol
Sad ce sami sebe uvjeriti da su bili bolji sinoc hahahah.. Cuj kreirali samo nekoliko prilika.. Bayern je taj koji je igrao a vi ste uderali..
Smorinho je paksu
Nakon Barcelone jadni Jose dobiva polako komplekse i od Bayerna i bilo kog drugog kluba kojeg ne moze dobiti,sudije mu po 1098 put krive..Nisi karakter nikakav,nula!
Šišmiš 18.04.2012. u 12:26 \"Ovaj današnji pohlepni svijet i stvara osobe kao što je Portugalac Jozo. Beskrupuloznost, napuhanost, pohlepa, želja po novcu i uspjehu po svaku cijenu je idealna sredina za tipove poput tog Portugalca. A njegovi fanovi su svi plod ovog današnjeg stila i načina života. Daj sve odmah i po svaku cijenu, a za druge i posljedice me nije briga\". --odličan komentar. taman si pogodio profil od ovog malog,prištavog paćenika \"MEsi PEDER 18.04.2012. u 12:04\".
A niste izgubili zato što su oni bili bolji od vas. Ne, nikako.