Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja konjine i komentara, umjesto da zaštiti svoje igrače, on se našao kaliti na njima...fuj!
a sta mislite da ramos nema bolji odnos sa murinhovom suprugom, nego sa murinhom???
TEBI JE MOURINHO NOGU U NEDELJU KADA VAS BARCA DEKLASIRA U NEDELJU I ODE NA +!!
kakoo ce vas ajax nabusit vecerasssss
sa cijom suprugom ima bolji odnos, sa svojom ili Ramosovom??......Ako je sa Ramosovom nadam se da Sergio ovo cita xD
Nista iz naslova ja nisam procitao, ustvari nak clanka, jako sam zbunjen.
Jose Mourinho je jedan od boljih trenera danasnjice, i sve ono sto kaze ima svoju tezinu, jer je on jedan psiholog sa diplomom, i neko ko trenerski posao uci vec duze vrijeme ( nije mu uspjela igracka karijera ). Nije on ljut na Ramosa, nit je obrnuto, jednostavno, svi u timu dobivaju rotacije osim Casillasa, Ronalda i Pepea. Cak je i njegov igrac od najvise povjerenja, Alonso, dobio pauzu u proslom kolu, pa je uveden pola sata prije kraja. Odmarao je Marcelo, Arbeloa, Ramos, Ozil, Di Maria, Khedira, i ne vidim sta je cudno u tome da i Ramos sjede jednu tekmu na klupu. Lescott je tu istu utakmicu grijao klupu Nastasicu kojem je to bio prvi mec u dresu Cityja od dolaska iz Fiorentine. Trzavice su tu da bi se vidjelo da je tim ziv, da reaguje, da nisu uspavani i da zele naprijed. Svi zele igrat, konkurencija je velika na svakoj pozicji, i treba se za to izborit. Samo konkurentnost donosi uspjeh i zelju za konstantnim individualnim napredovanjem i nametanjem.
Sa obadvojicom se poigrava kao i Mancini sa Dzekom. Ali on zna da ni jedan ni drugi nece nikada lomiti noge kao Pepe koji igra stalno, jer Real ne bi bio to sto jeste da nema sprintera na 100 m kao sto je Ronaldo ( trebao je ici na Olimpijadu u London i kvalifikovati se na trku sa preponama ) i Pepea koji zaista misli da je u areni sa bikovima i da mora slomiti sto vise nogu i zadati sto vise udaraca po nogama. Monstrum. Konj Mancini ili ne zna ili ne zeli da zna da su Ramos i Ozil STUB Reala a ne dvojica Pitbula Pepe i Ronaldo.
Oj strukture clanka i govana, Ramosa ima u 26 paragrafa, malo po malo. Pa daj naucite pisati normalno vise. Dok pohvatam sta je sve uradio i rekao, mozak mi se preznoji.
Dipilur ti si jedan šaban koji je glup kao KONJ.
Sergio bolje zigu
E moj Special One, upravo si obznanio da ti je sex sa Ramosom bolji nego sex sa vlastitom ženom. Nek si nam i to reko. :))