O Ozilu, Ajaxu, Modriću...
1

Mourinho: Imam bolji odnos sa suprugom nego sa Ramosom

Klix.ba
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Jose Mourinho, trener Real Madrida, odgovarao je na novinarska pitanja uoči večerašnje utakmice između Real Madrida i Ajaxa. Portugalac je na pitanje o odnosu sa Sergiom Ramosom rekao da ima bolji odnos sa suprugom nego sa ovim odbrambenim igračem.

Mourinho je uvjeren kako će večerašnja utakmica protiv holandskog tima biti dosta drugačija u odnosu na prethodne koje su ova dva tima igrali. Portugalac je proučavao ekipu Franka de Boera u utakmici protiv Twentea.

"Ajax je promijenio nekoliko igrača, ali je filozofija ostala ista", kazao je Special One.

Nakon što je Real odigrao utakmicu protiv Deportiva, koju su na Santiago Bernabeu dobili 5:1, Ramos je rekao kako je on veliki profesionalac i da uvijek igra na najvišem nivou.

"Slažem se da je profesionalac...", kratak je bio Mourinho na novinarsku konstataciju. Također, bilo je govora i o Ozilovom dresu sa brojem 10, koji je Ramos obukao u utakmici protiv Deportiva.

"To je njegova stvar, nikako moja", kazao je Mourinho.

Novinari su pitali i zašto ove sezone Ozil igra manje...

"Manje minuta ili manje u kvalitetu...?", kontrirao je Jose Mourinho u svom stilu. Na pitanje o Luki Modriću, trener Real Madrida je izjavio mu treba vremena i više samopozudanja.

"Fali mu još mnogo toga", dodao je.