Ko će biti najbolji među trenerima
0
Mourinho, Guardiola i Del Bosque najveći favoriti
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta murinjo radi medju svom ovom gospodom
@ dizi sva ova gospoda kako ih ti nazivas nek s jednim portom osvoje lp i onda nek se jave ;)
Del Bosque i Guardiola su preuzeli gotove ekipe od prijasnjeg trenera spanije i Rajkaarda. Jel to Guardiola ista znacajno promijenio u igri ili ekipi Barce osim sto je nastavio zacrtanim planom od prije. Del Bosque, potpuno ista stvar. Mourinho je bar nesta sam napravio, a nije ni carobnjak da preuredi ekipu koja do prosle godine nije mogla ni da prodje cetvrt finale Lige prvaka a kamoli da konkurise Barci. Svaka vama cast za ekipu koja je na svim pozicijama popunjena svjetskim top igracima ali sve je to djelo Laporte i Rajkarda, mada ni Guardiola ne moze biti toliko los jer mu je ekipa postala jos dominantnija. Realno je vise Real napredovao pod Mourinhom za godinu nego Barca pod Guardiolom u zadnje tri. Osim Sancheza i Alcantara imali ijedan igrac koji je bio znacajno pojacanje a da ga je on doveo. Jedino sto zna cuvati harmoniju u ekipi tako sto otjera svakog igraca koji mu se imalo qurce (Ronaldinjo,Deco,Eto,Ibrahimovic itd.).
Zanima me na osnovu čega će se to Mourinho boriti za titulu najboljeg u 2011-oj?
kako su na listi svi treneri osvajaca najjacih liga, ukljucujuci i trenera lila, a nema alegrija. to mi nikako ne ide u glavu. zasto je tu arsen venger koji nije osvojio trofej 7 godina a nema alegrija koji je vratio milanu skudeto nakon 7 godina. svaka mu cast ko je god pravio ovu listu!
iako navijam za barcu i volim pepa gvardiolu mislim da je mourinho najbolji trener ..barca je najbolji klub ,messi najbolji igrac ,ali je Mourinho sigurno najbolji trener
Mourinho je bez premca medju trenerima :D
pa vlado jagodic je imao uspjesniju sezonu od mourinha... ccc...
mourinho treba da osvoji
mourinho je najbolji
Naravno mourinhooooooooooooooooo!
ne kontam sta mourinho radi ovdje. realno ima ponajbolji sastav na svijetu, a osvojio pisani kup...
Jupp Heynckes
SAFET SUSIC!
wenger osvaja tu nagradu
@ dizi - možda im je on prevodilac?