Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto je Ibra medu igracima to je Murinjo medu trenerima
Seljačina ?
special one dosao na emirate po bod a ne po fudbal.
special five
Mourinho je covjek koji je nakada bio trener, i to dobar... a sad je samo laprdalo obicno po press konferencijama, a igra koju je postavio je ne dosadna, nego pi*kasta.. da prostite na izrazu...
smorinjo smaras...
Izvinite, molim vas, to što vi ne znate uživat u fudbalu je vaš problem. Savršenstvo obrane. U prvom poluvremenu Arsenal nije jedan jedini šut na gol im'o. Što vam toliko smeta gledat defanzivan fudbal za promjenu? Da se otvorio, i primio 3 gola i kontre, bilo bi ok? Fudbal nije samo napad, pas igra, tika taka i slično.
Ja bi bas volio igrati protiv tebe malog fudbala.ti se samo brani a ja cu samo napadati.al u mahali cu svima pricati kako si zajeban strateg.
brate bujrum.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Drogba i Mourinho Arsenalovi krvnici.
pizdurina zbrisala iz reala zna da nikad nista ne bi osvojio mamicu mu odvratnu
Special One nek prica ko sta hoce!
Special five, Petardinjo, Čmarinjo, Smorinjo - pa proberi
sta si ti u zivotu napravio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je ovo veliki shupcina.
jesi vala bas dosadan si ko proljev
Interesuje me hoce li sad Zeljo imati procenat od prodaje FK Sarajevo,jer su ipak od nas ponikli???
obecao je senor vinsent uplatit par miliona i Zelji, to je provizija jbg zna se ko je najbolji eheh
A sto se ne sjetis one pornjave sa Barcelonom? A da onda su svi redom bili protiv tebe, UEFA, FIFA i svi ostali su se bili urotili protiv tebe jadnicka hahaha Nekad sam ovog covjeka cijenio medjutim sad uvidjam da je cigan (sa respektom za Rome) kao i ostatak zemljaka mu. Sve go placko i supcina.
A ti sa svojom glupom tvrdnom glup kao konj.
Semire obali ga malo balavac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo da ustaneš moronu pa da tek onda počneš pričat' o Arsenalu i njegovim navijačima! Imaš budžet od 500 miliona eura u koji god klub da odeš i onda se*eš okolo k'o foka kako si uradio ovo, kako si uradio ono! Papčino.
kakav je u Interu imao budzet? dovodio prosjecne i " istrosene" igrace i osvojio LP, da ne spominjem Porto s kojim je takodje osvojio LP !
Hahah cuj ustani pa pocni pricat o arsenalu hahah...10 puta igrao nula poraza...Veliki trener velik klub...a chelsea je privatizovan 2003 god...arsenal od kad postoji klub ima ulagace...pogledaj prijasnje dovodjenja pa pricas nesto ooo"arsenalu"...A za barsu smjesni su bili vazda protiv cheslea i ostat ce...Jedini veliki igrac protiv chelsea iz barse je igrao Ronaldinho...Special one...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mourniho - mal kao trener, jos manji kao covjek
I uz to veliki debil
Ti:Mali čovjek,još veći debil.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskreno i jesi dosadan sa svojim postavkama,procitana si knjiga,ne znas voditi napadacki klub,sto se sa Realom i dokazalo,to ti je bio najveci neuspjeh,Chelsea uzasno izgleda,staro,tromo i sporo,zao mi je onih mladjih igraca i par majstora sto ih unistavas,a Lukaku je odlican primjer kako znas procijeniti,imao si srecu sa Interom,sto si bio bez konkurencije,dok su se ostali vratili od silnih kazni i svega,a i tamo si propagirao antifudbal. Bio si nekad toliko dobaR,ali to je tako davno bilo da se i ne sjecam,sad si dobar samo za popuniti novine svojim glupostima i arogancijom!!!