Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O zemljo otvori se. Pa Mourinho je istog Kevina (de Bruyne) otjerao iz Chelsea izjavljujuci da je "plačljiva beba". 😂 “He was not ready to compete. He was an upset kid, his training very bad.”
I Salaha su pustili iz Chelsea... Veliki Ferguson pustio Pogbu kao slobodnog igraca ima takvih slucajeva koliko hoces, jednostavno u ta doba ti igraci nisu pokazivali nista, valjda ti ljudi znaju bolje od nas ovdje... ne postanu svi talenti zvijezde na kraju da se isplati rizikovati...
Ako Manchester hoce titule neka vrate Fergusona!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Karina od trenera.
Murinjo postenjacina,normalno da se mutd usmrdio od svih ovih miliona
sa 45 si bio to sto pričaš, sad si opet po rezultatima niko i ništa
Našli su pravi komentirati, čovjek sa nepoznatim igračima s Portom osvojio sve, pa sa Interom koji je bio u rasulu, pa je i Real vratio na vrh tabele, Chelsea je uzdigao, tako da vi više znate o nogometu od njega, još da pomenemo da je ManUtd drugi na tabeli
A sad inace nema lukakua itd. U ekipi?
Da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
eh pa onda trebas isto tako da uzmes, poredjenja radi, jedan Liverpool koji je ove sezone dogurao vise od UTDa i jednu Sevillu koja vas je izbacila... Romu koja je isto tako manje potrosila od njega i pocnes sa poredjenjem... ono da bi bar malo bilo fair!
Haj ti ostavi naslijedje i razguli sto je prije moguce.
Nije ti to nikava isprika, kako je Adzem nizao pobijede cim je doso a evo i danas dan???
Veliki CITY!
ti si realno za championshipa ili ya bh premijer lige gdje se igra na rezultat
postoji nešta ili nešto? mislim da i Moruinho zna da se kaže nešto