Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je cisti neprofesionalizam. Da je slobodan trener, uredu, mogu se razumjeti donekle ove anegdote. Sada, kad trenira posve drugi klub pricati ovo,....
Nesto kontam, sta je sporno u tome da neko prica s vozacem nakon 10 godina, ocito si poznavao covjeka. Ovakva izjava puno govori o covjeku.
Gospodin! Neka priča ko šta hoće.
U to doba on je zaista bio Tito JB danas je to Klip. On je bio u svakoj akciji u svakom datom ili primljenom golu. Takva je danas Klop. Rekao bih koju o njihovom antipodu Manciniju ali mi se toliko gadi ...
OVO SE SPREMA ZA OTKAZ U TOTENHEMU PA SE ULIZUJE INTERU DA SE VRATI
Jaka stvar, mozes mislit. Koga briga ako ti pricas sa vozacem. Valjda misli da je Bog pa ono kako Bog moze pricati sa obicnim covjekom.
@Der Rumbaher da li ti negdje radiš?