Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam gdje Džeko ide sigurno,ide u Brazil :)
Ako Bog da!
Mourinjo sigurno,a Dijamant nece garant,al eto da hoce samo prec da vise ne pisete ove clanke omrzli ste i bogu i narodu.
Jbt Dzeko ispade najveca kurva, svima bi dala :D
Evo ja Djeku maloprije vidio u Fisu u Vitezu dogovara sa Perom Gudeljom vlasnikom Fisa novi transfer prelazak u novog premijer ligasa Nk Vitez nije poznata cifra transfera ali neki nagadjaju u Vitezu da je rijec o 250 miliona maraka
Ih još ja k'o centralni branič i veselju nigdje kraja
Ma popustite čovjeka više. Šta ste se naklatili na Džeku. Oslobodite ga tog suvišnog pritiska oko eventualnog transfera iz Manchester City-ja. Kad pređe u drugi klub onda treba u svim mogućim medijima u BiH to objelodaniti i proslaviti. Biće, biće.
Trojac u Barsi Dzeko-Messi-Neymar Al bi bilo ludnica.
http://en.wikipedia.org/wiki/Betteridge's_law_of_headlines
Četri riječi:
Četri riječi:
D.O.S.A.D.I.L.I. S.T.E S.A D.Z.E.K.O.M !!!!!!!
jadan dzeko ni sam vise ne zna gdje ide....ali zato ovi novinari znaju..
samo jos da kazu trazi ga monako sto nije iskljuceno tamo bi mu bilo najbolje
nek murinjo, džeko i jovetic idu u p.m. gdje cu posudit pet stoja od njih sigurno necu
idi radi nešto. jesi o tome razmišljao?
e nek ti radis nesto konju glupi, da mi treba sigrno nebi ovdje trazio i kuko, komentar se odnosi na sveopštu sitaciju u drustvu dok se ubjedjujemo oko ljudi milonera nemamo za kifle, naravno osim tebe koji "radis nesto" konjino, ako ti opet nisi skonto mogu ti nacrtat pametnjakoviću
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za pojedince koji gluopsti komentarisu ! Ovo nisu nagadjanja klix-a ili nekog drugog bezveznog portala, ovo je text sa jakog portala u UK, the Telegraph, i cinjenica je da je Chelsea htio dovesti Dzeku vec prije nekoliko godina ali ga "copili" plavci. I sta se cudite ? Dzeko je jedan od najtrazenijih na marketu za tu sumu novca, prvi strijelac City-a, jedan od statistickih najboljih u PL i najbolji strijelac kvalifikacija .. Kad ga vec Murinho trazi, kud ces dalje :D Forza Milan :)
Svaki dan po dvije nove vijesti :D o Dzekinom transferu!
hmmmm,vise bi volio u arsenalu( tu bi se uklopio pravo) dortmund( nemoram ni pisat sta bi u dortmundu napravio massakar) nema veze sve izaberes bit ce bolje od shittya;)
Pa ce onda ovi sto su odjednom postali navijaci Cytia postati navijaci Chelsia, e moj Dzeko bolje ti je da odes bilo gdje nego da igras za bilo koji od ta dva jadna prodata kluba.