Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve on nešto neće ne može a sve uzima.
Da to mu je neka furka u zadnje vrijeme. Ne obecava da ga ne bi novinari zvakali. Ovako, kaze ne mogu, pa sta god da bude , bice ok...
Džekson osvaja!!!
sretan kao da mu gospa hoda po kuci.. ccc
Pape kopiraj strategiju od gospodina Specijalnog za tekmu protiv Argentine ;)
Ovaj kopira Djurbuza!
murinjo je lud ko struja
opet njegova psiholoska igra sa protivnicima,,pitali ga poslije atletica kaze volio bi da igra druga postava,kad buum, 2 komada..tako i sad...opasan je strucnjak!!!
mister autobus....
dobra trenerka
Amra S-De bogati Muri,mojne suplje price!Ja sam svog Edina nasjetovala,da ne nasjeda na tvoje mahalsko-portugalske folove!
Blago tebi Amra , opet ce ti Edin biti prvak PL !
Muri okrece pilu naopako,uspavljuje rivale!
Ako Dzeki nastavi ovako sa golovima ti mozes samo sanjas o tituli
Kralj Mou
realno nemamo sanse jer moraju oba tima kiksati a nemaju teske utakmice tako nemamo sanse. Liverpool osvaja zasluzili su nakon toliko godina
ko ste vi ?
Sta su bolan zasluzili. Jebli te oni
murinjo zvani turbe