Nogomet
1

Mourinho: Chelsea ne može osvojiti naslov

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Usprkos Chelseajevoj 2-0 pobjedi protiv Liverpoola na Anfieldu u derbiju 36. kola Premierlige, menadžer londonskog kluba Jose Mourinho ne vjeruje u mogućnost osvajanja naslova.

Drugoplasirani Chelsea za vodećim Liverpoolom zaostaje svega dva boda dva kola prije kraja i ima matematičke šanse za osvajanje naslova. No, upitan je li se njegova ekipa vratila u utrku za naslov nakon pobjede na Anfieldu, Mourinho je rekao:

"Nismo se vratili. U ovom smo trenutku skoro treći. Nakon poraza Evertona automatski smo smo se kvalificirali za Ligu prvaka, ali četvrto je mjesto bilo i dalje moguće. Sada nam u dva kola treba jedan bod da bismo završili treći", rekao je Mourinho.

"Bila je to za nas dobra sezona. Ekipa je evoluirala u mnogo aspekata. A prvak je samo jedan i to će biti Liverpool ili City. Stoga nemamo što za slaviti, ali možemo reći da smo završili treći i da smo dobili obje utakmice protiv budućeg prvaka. Dobili smo obje utakmice protiv prvaka, bio to Liverpool ili Manchester City.

Osjećam da smo zaslužili pobijediti, u to nema sumnje. Sa rezultatom 1-0 nakon 45 minuta bili smo uvijek u dobroj poziciji i nismo bili u nevoljama protiv fantastične ekipe."