Nakon utakmice s Rayo Vallecanom
0
Mourinho: Bili smo tim, odigrali smo dobru utakmicu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUJ DISKUTABILAN PENAL OCITO NISI GLEDAO UTAKMICU,IL NE ZNAS STA JE FUDBAL KRETENU JEDAN,JEDAN JE REAL MADRID.NEK DJECA PRESTANU KOMENTARISATI NA KLIXU RADI LAJKA.
Semchok Sema, de nam i broj telefona ostavi Semchok, de rudonje ti :) Legenda si, ma plafon!
Zasto? Da i Real moze biti prvi? No sikiriki. Polako, nece ni Barca vjecno! Jos jedno 30-35 godina cete joj gledati ledja, a tada cemo vidjeti.
Sta ima bili bolji da vas nije Iker vadio iz govana i sudija sudio diskutabilan penal bas me zanima dal bi istu pricu mljeo.
@Semchok s obzirom na to šta si rekao i imajući u vidu tvoj IQ mislim Semire da si rekao i previše !!!
neki ljudi su smjesni, ja predvidjam da ce real ove godine biti najvjerovatnije drugi, prvi mozda, to sto vi pokusavate provocirati nekoga vise je smjesno nego provokativno a i sami znate da se varate.
katalosnke separatiste smjestiti u katalonsku ligu
gledao utakmicu, zalosno na sta je pao real sa specijal5
Glavni barut jako si glup.Glup si kao konj ili tvoj idol BABUN ALVES.Dosta sam rekao ja mislim sa tom činjenicom.
upravo tako kako si i sam rekao g_din Murinjo vaš nivo jeste Rayo Valjecano dospjeli ste tamo gdje vam je i mjesto od 10-15 mjesta