Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosančeros ne dipr... ako je već tako pogledaj u imena ovih treneras... JOSE vatra bije iz imena strastveni igrač! dok kod ovog smrde LUIS kao onaj pjevač..mogu ti reći i da liče jedan na drugog ovaj morž treba samo da pusti one brkove!
slusaj ti bosanceros...je*o ti mater svoju.....je*at ce vas Mourinho
Joj sto me nasmija Pozdrav iz Minhena
J\'ebes ucitelja ako ga ucenik ne nadmasi.
VAN GAL JE GOSPODIN ČOVJEK,NE PROVOCIRA I PIJE VINO ZA RAZLIKU OD PORTUGALSKOG MAJMUNA.NAVIJAČI BAYERNA NE SIKIRAJTE SE ZA REZULTAT ZNA SE KO JE KOGA UČIO.KAD IM SE POGLEDAJU PREZIMENA VAN GAL ZVUČI NEKAKO PLEMIĆKI A murinjo ZVUČI KO MEKSIKANSKI PRODAVAČ KUKURUZA.BIH I HRVATSKA NAVIJAJU ZA BAYERN.
... jbt sto su zapeli svi za Mourinha i njegovo vrijeme kao prevodilac i pomocni trener u Barceloni, pa morao je covjek negdje poceti!?
ebace te u murinho u pakas
Napokon neki dobar clanak na kandahar-x.com portalu!
ma van gaal ce ga pojesti za veceru :D (odnosno bayern intera)
sjajan clanak :D