Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva podvala i opet ce man united biti zrtva Nikad ovako ike bilo da nemas klasu za kupit Sve je skart na trzistu Polako ce fudbal da pada, vec je u silaznoj fazi
Mount je odličan igrač, bio je jedan od boljih u Čelziju. Igrači se tek vraćaju sa odmora i normalno je da su malo zapušteni. Roštilji, ljenčarenje danima, slatkiši, sve to sada moraju izbaciti iz organizma da bi bili na svom nivou. Zato pripreme klubova i prijateljske utakmice i služe da bi igrači što prije ušli u takmičarsku formu.
Ma ljudi će uvijek s*ati o fudbalu, garantujem da pola ovih intelektualaca u komentarima nije ni pogledalo kako Mount igra ali su oni zato formirali mišljenje o njemu. Isto tako je bilo za Haalanda, onaj promašaj protiv Liverpoola, ismijavali ga i eto šta na kraju bi.
Ne, kipar je.. Samo dade neko bezveze 70.000.000 eura da igra za njih..