Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi \'rvatici sad hoccete ovdje, dosli da pemtujete a covjek poginuo? Tebe treba objesiti, i tebe i tvoj porod., pokatoliceni bosancu.
Sta je ustase j..ebem vam djecu usta!Nece na ovome ostato j..ebat cemo vam familiju kad dodjete ovdje a morate nekad doci!
ima tamo gdje se slusaju hrvatski mediji...
oj rođeni gdje ste,koliko završi utakmica danas ,ooooooo a uša !! ko visoko leti obicno nisko pada od svojih snova !!!!!
Bosanac Gdje to ima da divljačka horda bandita i terorista iz Sarajeva upada ljudima u kuće s noževima,da razbije sve što joj se nađe na putu.Gdje to još ima????
nije bez razloga tito zabranio da iko zivi u sirokom, tom ogromnom ustastkom leglu gdje su za vrijeme II svjetskog rata ustase napravile sacekusu partizanima i desio se masakr, nakon cega je tito uradio to sto je uradio....pa pucati po navijacima iz kalasnjikova i pistolja,pa to nigdje nema..majku vam fasisticku...koja ste vi gamad,trag vam se zametnuo ako Bog da
fudo utjeram ti i racku i mudo.. u usta ta prljava zvaljava lojava
roko, peedercino lojava ipak si tu ....ha?! i sta kazes, zgazit cete ustase hahahah!!!!??? Pa gurbetu poturceni zar si zaboravio zasto smo vas desetljecima zvali nase cvijece?! koji ste vi zaglupljen narod hebote. ja ne znam jel vam to od pretjeranog konzumiranja izmeta sa vasih guzica u hrani koju pravite ali vidim da sa vama nesto nije u redu...
roko, peedercino lojava ipak si tu ....ha?! i sta kazes, zgazit cete ustase hahahah!!!!??? Pa gurbetu poturceni zar si zaboravio zasto smo vas desetljecima zvali nase cvijece?! koji ste vi zaglupljen narod hebote. ja ne znam jel vam to od pretjeranog konzumiranja izmeta sa vasih guzica u hrani koju pravite ali vidim da sa vama nesto nije u redu.
Rado bi ti \"krme teheransko\" j e b a l o sve zensko u familiji... kurvo katolicka !!!
Ma Željo najaci : ))
Rado bi ti \"krme teheransko\" j e b a l o sve zensko u familiji... kurvo katolicka !!!
Rado bi ti \"krme teheransko\" j e b a l o sve zensko u familiji... kurvo katolicka !!!
Nije hrvat poginuo nego bosanac katolik... p i z d a ti materina !!!
sta se ti javljas krme teheransko