Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala i nije neki kvalitet tog africkog fudbala, upravu si Vaha. slab onaj kup nacija. zbog tebe sam ga gledao Vaha. steta sto neces biti na SP-u
Pise se da zele sadasnjeg ruskog selektor Hidnik (?). Ko biva treba im neko kvalitetan. A ovaj ni Ruse nije mogo odvesti na svjestko preko jedne male Slovenije. Pa ti vide. Zalosno je kad se politika umjesa u sport. Nazalost i sami smo svijedoci tome.
Normalno da ce covijeku biti vorkri, trebao je da ide na SP a ovi ga izbacili par mijeseci prije, sad ce ih voditi neko ko to uopste nije zasluzio, za svakog trenera ici na SP je naj veci dozivljaj u karijeri, ne idu tamo svake godine, u svakom slucaju ovo je velika nepravda, ali mislim da je Vaha na to vec odavno vavikao, odlican je trener, koga je god trenirao uvijek je napravio odlicne rezultate, izvukao je iz dna dosta klubova koji su ga poslje sutnuli napolje..
Vaha uzeo si lovu uživaj u starosti i najbitnije PRESTANI DA SERESH!!
EU daleko smo mi od ovih u svim aspektima ! Ako nista ne skacemo oko vatre s listovima jer je hladno :D! A i ne pisemo datume rodjenja u pijesak kosto ovi u plemenskoj zajednici rade pa puhne vjetar i ne zna se kad se covjek rodio :D !
Zasto nedaju da komentarisemo pojedine clanke,gdje je nestala demokraCija,zar nam nije alija obecao da cemo jesti zlatim kasikama,a sad ni svoje misljenje ne mozemo da iskazemo...smrC.
Sad mozes u strucni štab repke na čelu sa papetom i pomoćnikom Baljićem!
hajde ti pomozi onima koji su tebi najblizi to jest BIH repki.....jebo crnce nek se ganjaju po svojim kljunjevinama---seri ih
A jes postao frajer dosadan u PM, i ovo sa.x-ovci s njim! Svaki par dana kuknjava od Vahe...
@garak, to u Bosni nesto drugacija od plemenske zajednice? Doduse jeste, i onaj narod iz tri plemena nas prestize (Crna Gora).
A, ko biva, kod nas najgore stanje u fudbalu ... E, moj Vaha...
A, ko biva, kod najgore stanje u fufbalu ... E, moj Vaha...
@Pipo smradu četarski crkint ćeš od muke
Dobro je Vaha, sad kad nas Sajo ukopa nakon 3 kola, cekamo te da pokusas nesto sa nama napraviti. Pozzz od Dzeke.
Venčaju se DZEKO i Fata. Prve bračne noći pokazuje DZEKO mišice i pita: Je li, jesam li kô dinamit? Jesi, samo ti je kratak fitilj.