Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNATE LI DA SU SE SKORO I PELAK NEDAVNO POSVADJALI !! RAZLOG NJIHOVE SVADJE JE BIO DA SU OBOJICA TVRDILI DA IGRAJU KO DZELO!! HEHEH
Dok mu matični klub i igrači su ispali, Morientes dobiva priliku da sa Monakom osvoji svoju četvrtu ligu prvaka. Tako će biti uspješniji od Raula i drugih koji su učestvovali u osvajanju zadnje tri Lige prvaka za Real.
ma vala nek Monako osvoji Ligu prvaka samo zato sto je real izbacio
Ovo ce ba narode biti najdosadnije finale u povijesti lige sampiona.....
kurca
Ma nek su ispali ovi "favoriti", za Real mi je posebno drago, a ova tekma sinoc je bila straaaaaaaaavaaa !!! Svaka cast!!!
finale prije finala, odlicna tekma
monako osvaja
Bravo majstori, fuck off zvjezde!!
Pršo beton
moji favoriti , svaka čast.............