Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni iz Reala što se golmana tiče mogu samo da dovedu Diega Lopeza je "svetac" je "svetac"!
tesko ce, cisto sumnjam
ne ide nitko u monaco i ranieri je to davnih dana potvrdio. subasic je zabetonirao poziciju i najbolji je golman francuske lige trenutno
grohotm se smijem.. ljudi traze dobrog golmana kao sto vec i mozes procitati na svim francuskim sportskim portalima balvane..
ti odi ljecit komplekse prema hrvatskim igracima negdje drugdje , ranieri je prije nepunih mjesec dana izjavio da ne traze novog golmana , ovo su samo nagadjanja novinara. a ti mi nemoj govorit da idem citati francuske portale , ti ne znas ni bosanki a kamoli francuski. balije , smijesni ste kompleksasi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mora da nikad nisu vidjeli Delača
hrvatski golman subašić je broj 1
Ko god prati Real, il fudbal malo sire, zna da je nemoguce da prvi kapiten Reala napusti klub. P.S. Daleko je ovo od ikakve slicnosti s Raulom.