Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudbaleri ko kurave na uglovima sa istaknutim cijenama fuuuuj
Nesto poput Martiala. Velike pare platise a ono ćorak.
Kad citam neke komentare,samo mi se place:)da budemo jasni,ovaj decko ne vrijedi te pare al ima sjajnu buducnost pred sobom.100 m ili slican iznos dati a ne provjeriti robu barem duzi period(skautiranje) je besmisleno.Sumnjam da tako veliki klubovi rade besmislenee stvari.Ovima ekspertima predlazem da uhvate posla koji poznaju,a ne da seruckaju po klixu radi sopstvene potrebe.
Fudbal je odavno postao samo novac
ako ovaj vrijedi 100 onda Rashford vrijedi 101, a Messi i Ronaldo 500 ali milijardi...
ode on u Real na kraju..a odbili su te pare jer vide da budale iz Uniteda daju 100m za Pogbu-pa može i za ovog onda 100m ili više..
Nema potrebe da ide! U Monaku situacija finansijski stabilna! Bogatas ga drzi! Nema potrebe za prodajom, ako bas ne izadje neka basnosnovna ponuda
Fudbal vec odavno izrastao u DOO, klasicna firma za prodaju i profit, sve ostalo u trecem planu.
možda i griješim al sve nekako mislim da je ovo samo prosjecan mladi fudbaler koji je napravio par dobrih poteza zbog kojih ce ovaj glupi man utd i ostali nuditi monaku velike novce za njega.