Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu garant ni Rio Mare nije skup.
a more i na more u rvacku u otel sa ol ikluziv
@river_angler More. I garant uspe pun rezervoar. Do vrha. I ide u Bimgo kad je visok datum. I ne ganja Saleta nego sve kupuje kad god oće.
Mo, Mo, Mo Salah!
on je svoja 34 miliona opravdao, a kako pogba od 100 milki stoji. sramoti li se jos ili je presao na klupu
Ako ponovi naredne sezone barem u pola ovosezonskog, biće elhamdullilah. Mislim da je on bljesak igrač, tipa Mahreza i Vardyja, onomad. Također, mnogo je profitirao dolaskom Kloppa, jer je Jurgen usavršio tranziciju i kontra napade, što mu je otvaralo prostora. Kada se ekipa neka dobro postavi, u dva bloka, od njega nema nikakve koristi.
Kakav si ti znalac , ovi "bogati" klubovi placu za takvim. Sjedi dole neznalice.
@krajprice Jesi se to uvrijedio "reds"? Kao da sam ti majku spomenuo, a ne Salaha..
Da je malo blijeđi, nema bradu i da ima plave oči - isti ja. Aaaaaaa... vidi bogati. A lagaše me dosad da sam pljunuti Tom Hanks. Odsad se na Salaha furam, kakav Henks... Razočaro me ionako kad se spetljo sa J. Roberts u onom nakom dosadnom filmu đe studira u šesetoj
Tako to rade profesionalci a ne ko Roma
Zasluzio je
Zasluzio je
Zasluzio je
Samo zbog njega sam navijao za Rusiju kad je igrala protiv Spanije.
a ti senade beri maline..
Svaka cast MOOO.! Volim ga samo jos niceg ruznog o ovom covjeku cula nisam a niti gdje procitala.Svaka ti cast ljudino i samo nastavi tako👌👏
@DrvenaStolica Procitaces na klixu, ne brini. :))
gotivim nesto ove egipcane.jeste da imaju sex sa preminulim suprugama(teska nekrofilija)nekako su solidna,arapska drzava sa neprocenjivom istorijom.a tek obozovam el sisija.mora da mu ovaj salah strasno ide na kurac.pa el sisi besi za muda te sto klanjaju 6 puta na dan itd.ovaj ga opasno nervira.da je anonimus,zavrsio bi ko i hiljade pripadnika muslimanskog brastva,na vesalima.(cifre se ne znaju,ali el sisi je bukvalno satro musli brastvo i pobio ih gomilu)
Looserpol. Sljedeću sezonu neće biti ni blizu prethodne sezone živi bili pa vidjeli.
smisli nesto pametnije retardu i ustani kad spominjes LFC!
@lale gator Haha šta možda titulu koju nemaju 30 godina???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Klix papci nemogu ni ime napisati ispravno, odkada se to pise Mohamed? Odkada u arapskom jeziku postoji O? Pa ako englezi glume budale zasto vi preuzimate njihovu budalestinu, to vi kao neznate da se pise i govori Muhamed, jel!
Sretno brate !!