Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!!!!!!!
ibrahime idi prouci sebi koju suru , mozda pomogne.
Uz malo sportske srece i maksimalnu borbenost bez straha.. naravno da moze! Sve najbolje momci, vi ste danas BiH!
Ja wir schwören Stein und Bein, auf die Elf vom Niederrhein, Borussia unser Dream-Team, denn Du bist unser Verein!.....
Strenderi su davno skontali da slava i novcici i nisu bas najvazniji.. Vec je vazna borbenost i duh i pokazat svoju zemlju u pravom svijetlu. Iako sam manijak zelim komsija svu srecu ovog svijeta pa da ta 2 gola sjevnu i plasiraju se dalje. To nama trebao kao gradu i kao naciji. Sport je jedini koji nas povezuje, a u slucaju poraza boze moj treba i Zeljo i sarajevo satrat ove kokosinjce jer datim klubovima i jeste mjesto u vrhu!
dobivaju mošnje danas 5-6 komada,optimum..bit ce ukupni rezultat 8-3 ili 8-3 kakvo je to pretkolo da se neki muslimanski klub ne osramoti? :D pa morate ispuniti tradiciju
u redu je momak ´´mosnje´´veceras u Gladbachu 50.000 ljudi gotiva,tekmu mozes pogledati gdje god hoces volja ti HD ili HQ na net ili TV a shokci i vlasi yebiga kako ko po livadama azerbajdzana,turkmenistana,listice ili velike obarske.Samo opusteno!!!!
klaune,moj klub igra ligu prvaka i europa ligu vec 8 godina zaredom,u proteklih 10 godina je napravio toliko toga kolko svi vasi klubovi zajedno nisu u cjelokupnoj "historiji" :P....oh wait...evo ga i rijeka prodje,2 kluba ove sezone...kad ste vi ono zadnji put izasli u europu? 78' zeljo videoton sta ja znam,..a ne ipak ste u europi svake godine sto jest jest..kad dodjete nama na more, pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gumo VOVIDI camio gamo !!!
E čuj "Divovi"?! Kada ovo sebi pitari dadoše novo ime. Ili je to po želji novog gazde? Nigdje veze...
Do sada su oba puta u gostima pobijedili,pa evo možda i večeras tako bude,čuda se događaju. Sve najbolje,pa nadamo se i prolazak u grupnu fazu !
Joj strumfova sto su se pomamili nakon historijske pobjede protov Radnika iz Bijeljine hahahaha.. placite i balite, neko po Foci i Bijeljini, a neko s Borussijom u egalu.
vidjet ćemo, sve je u igri :)) . Bitno je ne predati se, igrati otvoreno, pa taman dvocifrenim rezultatom izgubili. Sretno i pozz, iz Tuzle. Boja fesa, boja dresa, Saraj'vo!
ja konto borusija divovi kad procita text tek onda skonta da je to sarajevo, ja novinara i splacine ahahahahahahahahahahahahahaha...
Nemogu, dovidjenja prijatno !
To si rekao i kada su te pitali "Hoćeš li u školu?" :)
koji ba divovi?cega ba? pa vise ima siroki titula prvaka bh nego vi.cuj divovi hahahahahaahahhaah pa visocka bosna ima vise titula od vas ccc
Bravo glupane, ovo ti je deseti put da si ponovio isto pitanje "cega ba divovi"
o turski smrade,vidim pratis me.eto koje glup.pa ti debilu jedan zatucani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo sto je najveci i najacaci i najstabilniji klub u BIH napravio ovo je zadaca svim ostalim manjim klubovima htjeli vi to priznati ili ne .
hahaha kada covjek cita komentare zavijaca ovog manjeg kluba keljo ,primjeti se kako im je vokri hahaha ofirni se smradovi .
Eki Divovi? Mislite "divovi"! Sveje'no sretno, kako god se vi ponašali prema ljožetu ovih dana na klix-u. Ipak ste mi najdraža od svih manjih ekipa u BiH.
Cuclaj ga mali plavi !
Nadam se da ''DIVOVI'' neće postati ''miševi'' kad izađu Borusiji na megdan. Sretno komšije.