Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top 5 veznjaka na svijetu zadnje 3-4 sezone
Veliki nogometni virtuoz... seosko dijete iz sirotinjske obitelji, ali uspio je napraviti cudo i to samo uz rad, rad i veliki rad, te ponesto talenta, i ja mu skidam kapu do poda jer je ostao jednako skroman, vrijedan i posten covjek kakav je bio i u djetinjstvu kada su u ratnom vihoru on i njegova obitelj ostali bez icega i bili u progonstvu u Zadru. Sretno na Mundijalu!
smanji doživljaj. Mamic je njega sveo na pravu mjeru, a ovo o čemu ti pričaš su samo bajke iz tabloida
to ga osobno poznaješ?
dzaba zelis drug, lahko je igrati u realu gdje samo na klupi imas 4-5 zvijezda, a o prvih 11 da ne pricamo...
Nije lako igrat u Realu, da je lako igrale bi te zvijezde s klupe. Luki naklon do poda za karijeru koju je ostvario. Čovjek sa najviše trofeja LP sa ovih prostora nije mala stvar
Bosanac zna se ipak hrvati imaju tri igraca u repki ostalo sve potekli iz BH Fudbala izdajnici.
ovaj ima veze sa bih koliko i ti sa hrvatskom.
o čemu ti lupetaš? pa ni u beiha repki nema više od par igrača koji su potekli iz beha fudbala.
sta ce ti prvenstvo kad se neces sjecat svakako....
Svi mi na Balkanu imamo taj neki mentalitet gdje smo mi uvijek bolji od drugih mi ćemo druge zgaziti pa nas onda spuštaju na zemlju , ali po tom pitanju niko nije ravan ovim Hrvatima koliko se samo oni napale i uzdignu ko i na EURU 2016. kad su dobili Tursku oni su sebe vidjeli u finalu , a poslije 98. nijednom nisu prosli ni skupinu na svijetskom prvenstvu . I poslije će po običaju da pale zastave i razbijaju džamije tako će da se iživljavaju kad ispadnu.
naravno kad su hrvati najbolji pa imaju najviše razloga da se nalože. vi obično gubite utakmice pa se rijetko kad imate priliku uzdignuti. ali desi se i to kad zaredate sa par pobjeda protiv nekih amatera
Ne rade to Hrvati nego škutori :)
Koliko volim ovaj fudbal, zenu bi prod'o
a ko je doticni sa slike??
jedini igrac koji gine za pobjedu 100% cast svima njima al je tako i u 1 i u 90 min je isti NAKLON DO PODA DOKTORE !!!
Veliki nogometni virtuoz... seosko dijete iz sirotinjske obitelji, ali uspio je napraviti cudo i to samo uz rad, rad i veliki rad, te ponesto talenta, i ja mu skidam kapu do poda jer je ostao jednako skroman, vrijedan i posten covjek kakav je bio i u djetinjstvu kada su u ratnom vihoru on i njegova obitelj ostali bez icega i bili u progonstvu u Zadru. Sretno na Mundijalu!
OVAJ GOSPODIN JE J EBENI STRUCNJAK KIRURG
Ne zanima me ishod i neka najbolji osvoji samo nek bude fer i korektno, ali mislim da su Hrvati medju jacima na prvenstvu, a sredina im je pogotovo beton.
Mislim svaka cast Modricu, najbolji je igrac ex yu prostora trenutno. Ali mislim da se ne moze porediti sa Stojkovicem, Savicevicem, Bobanom, Mijatovicem, ili prije njih onih sto su igrali uglavnom za raju, Dzajica, Susica, Sestica, Pizona,
pa i ne moze se porediti kad je DOKTOR za sve nabrojane...
U kojim klubovima su doticne legende igrale (uz puno postovanje) i sta su osvojile?
Kada bi se birao najružniji igrac onda bi Modrić daleeeeeko bio najružniji 🐷
Izadi iz ormara i priznaj da si gey!Uporno muskoj ruznoci na nogometnim temama!
Kognitivnobihevioralna (CBT) terapija ne radi, jer je bazirana na principu da vaše svijesne misli dolaze prije emocionalne reakcije. To je LAŽ. Zato ne rade ni hipnoza, EMT (emotional freedom technique), NLP i razne druge. Ne može se misliti pozitivno tek tako. Vaše emocije štiti podsvijest. To bi bilo kao pokušavati postati jak ili brz kroz priču ili misli.
interesantan sam znati u kom ce klubu Modric nastaviti karijeru...Real dovodi SMS-a za 170 miliona evra cime Srbin postaje drugi najskuplji igrac u istoriji https://www.vecernji.hr/sport/real-dovodi-srbina-kao-zamjenu-za-modrica-zavrtjet-ce-vam-se-od-iznosa-1251212
Ko ti je SMS?