Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast komsije!
Ova utakmica bila nesto puno vise od nogometa. To je predizborna kampanja prve navijacice reprezentacije i tu smo mi svi skupa s Hajdukom i Dinamom sporedni i nebitni dionici te price koja nas nadilazi. Ovo je kriminalna drzava skrojena po gustu raznih interesnih skupina, a ne hrvatskih gradjana, a kolo predvodi ekipa iz lože. Nek im je svima sa srecom, al sta dalje od mene. Za mene ne postoje.
Nakon dugo,dugo godina nije se zviždalo himni gostujuće reprezentacije. Atmosvera od 1-10 je 11. Igra, atomska. Čestitke.
@VelikiMujica ..Zna se kojoj himni se zviždi, zašto bi se madjarskoj zviždalo
Lijepo li je Hrvat biti 🇭🇷 Pozdrav iz uvijek Hrvatskog Livna🇭🇷
sto nisi bio na tekmi pokusaju hrvata
IzaOblaka a što tebe interesira gdje sam ja bio genetski odpadu i produktu turskog silovanja uz tarabu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije Modrica sve ce biti drugacije..
Kakav Maksimir i ostali stadioni, Poljud je sinoć demonstrirao silu
Razbucali ih ko od šale...