Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor fudbala i trenutno jedan od naj boljih svijetskih igraca. Hrvatska ima ekipu u kojoj svi igraci ginu i zive za pobjedu, toliko sloge i zajednistva nema niko, a to je i njihova naj veca snaga, svi su ko jedan.
Sinoć je Hrvatska u timu imala 11 igrača i nijednog manekena! Teška srca moram priznati da su bili bolji za klasu, više su željeli pobjedu i pokazali šta znači kolektiv. Čestitke Igračima i izborniku!
Perišić je, po meni, junak utakmice..
Hrvatska je se vraćala 3x, ne 2x.
Čestitke susjedima. Samo naprijed
Veliki pozz iz Sarajeva za naše komšije ,eee tako igrajte i protiv Francuske .. Sretno i navijačemo za vas, i hvala što ste i nas u Sarajevu usrećili na ovaj tužan dan Genocida o Srebrenici. Hvala
puno srece vi imate 🙄