Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem ove koji stavljaju dislike na to da je Modrić najveći igrač na balkanu svih vremena. Neka nabroje koji je to bolji od njega? Tko je na balkanu osvojio zlatnu loptu?, 4 lige prvaka, tko je još na balkanu bio ponajbolji igrač Reala ili Barce i sl. 7-8 godina u nizu. Tko je sa 35 bio u ovakvoj forni uopće od velikih igrača? Ovo uopće nije stvar pogleda na nogomet, to su činjenice da je Modrić sigurno najveći.
Tko je bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva sa balkana.
Zaboravio si spomenuti da je Modrić bio Vice šampion svijeta i dobitnik zlatne lopte.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svaka tebi cast normalni covjece! U 36. nositi igru reala i osvojit sve sto 90% drugih samo na televiziji mogu vidjet a biti tako skroman i normalan, KAPA DO PODA!!!
place jer nije igrao za svoju REPREZENTACIJU... Vrhunski igrac svaka cast,voli te tvoja Domovina Bosna i Hercegovina
Dugih 16 godina u vrhunskoj, top formi, bez ozljede, na svojim leđima reprezentaciju doveo do Svjetskog srebra, jednog četvrtfinala Europskog prvenstva, svako prvenstvo plasman, sa Relaom 4 lige prvaka (službeno igrač utakmice u 3 četvrtfinala i dva polufinala), deset godina Realova 10-ka, po riječima Ancelottija, Mourinha i Zidanea jedan od najboljih tzv. box-to-box veznih ikada...
I na sve to 4 najveće individualni će nagrade za 2018. godinu koje se mogu dobiti: Zlatna lopta France footbal (najbolji svjetski nogometaš za 2018. - u izboru glasa 200 izbornika, 200 kapetana reprezentacija i 200 svjetskih novinara), Najbolji igrač svjetskog prvenstva u Rusiji, Najbolji igrač UEFA; Najbolji igrač FIFA (isti način izbora kao i kod France footbala...
Gostujući u nekoj emisiji, Prosinečki je na veoma iskren način opisao kakav je to specifičan pritisak igrati za Real ili Barcelonu. Tamo je otišao kao službeno najbolji mladi igrač Svijeta, i počeo se ozljeđivati, sitne ozljede, ali stalno nešto. Kaže odem na posudbu sve štima, vratim se opet ozljeda, liječnici utvrde da je sve zbog pritiska. E sad zamisli u kakvu najveću klasu recimo spada osovina Reala (Ramos-Modrić-Benzema) koja se ne mijenja 10 godina i nakon 5 trenera.
Dugih 16 godina u vrhunskoj, top formi, bez ozljede, na svojim leđima reprezentaciju doveo do Svjetskog srebra, jednog četvrtfinala Europskog prvenstva, svako prvenstvo plasman, sa Relaom 4 lige prvaka (službeno igrač utakmice u 3 četvrtfinala i dva polufinala), deset godina Realova 10-ka, po riječima Ancelottija, Mourinha i Zidanea jedan od najboljih tzv. "box-to-box" veznih ikada...
Na ovoj razini za real sigurno moze do ljeta 22 kao sto ce i dobiti ugovor, a u biti, mislim da bi cak to mogao rastegnuti do ljeta 24. Covjek je profi, ima dobre gene, motiviran je.
Jedan je Luka u svakom pogledu
jadna Modric,kako se brzo stari,dobar igrac i realno igrat ce jos dvije godine
Da nije bilo Luke ove dvije utakmice bilo bi žešće rasulo a i ovako je očigledno
Da mu nije bilo Mamica jos bi u Zrinjskom igrao
Edin Džeko visestruki prvak Engleske ( jedan od najzasluznijih za titule prvaka ),visestruki prvak Njemacke ( apsolutno najzasluzniji za titule prvaka ),najbolji strijelac Italije u sezoni kada je redovno tanka Roma zavrsila na 2.mjestu,najbolji strijelac reprezentacije Bosne koja je iskreno receno ispod prosjecna repka ( odveo selekciju na svjetsko prvenstvo ),u kvalifikacijama za velika takmicenja godinama u top 3 strijelca istih. Modric je klasa ali ovaj gore je predator !
Koliko ima titula LP?
Najbolji je Bošnjak Džeko
Netreba nikoga prisvajati i diviti mu se a Luka je sam za sebe legenda i svak normalan ce reci da je ljudina i igracina..
Carobnjak na terenu! 💪
Luka Modrić najbolji nogometaš Hrvatske u povijesti, kapetan reprezentacije, naš ponos.
Imaš igrače koji su skoro uvijek zdravi i ruše sve rekorde...