Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko negativnosti u komentarima, moje bosnje drage( i sam sam bosnjo da ne bude zabune), covjek je najbolji igrac svijeta, najpopularnijeg sporna na zemljinoj kugli. ZAPITAJTE SE STA STE NAPRAVILI VI, VI, U ZIVOTIMA SVOJIM!
Ma pusti ih. Pljuju i Džeku i Pjanića čim ne odigraju 1-2 utakmice kako treba.
E sad ja ne znam ko mu je to dodijelio. France football, FIFA, UEFA, ili neka druga fudbalska organizacija.Na kraju godine ce neko drugi odluciti da igrac godine bude Messi, Ronaldo ili neko treci, sve je to poprilicno diskutabilno i konfuzno.Kao i one Fifine liste gdje uz par prijateljskih utakmica jedna J.Koreja moze biti ispred Brazila, sto je besmisleno.Modric je zasluzio sve sto mu se desava, jer mu je put bio trnovit ali i malo dijete zna da je Ronaldo vanzemaljac za njega. Realno...
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
ne klikčite prikupljaju IP adrese da vas identificiraju
Niđe spomena nagodbe sa španskim sudom zbog utaje milionskih iznosa poreza, niti otvorenog laganja pred hrvatskim sudom u slučaju Mamić. Lijepo on igra, ali kao čovjek je čista nula, beskičmenjak i nikakav uzor.
Hipoteza nagrada je za njegovo umjeće sa loptom i sve šta je osvojio kao nogometaš. Njegovi problemi sa sudovima je nešto drugo, uostalom koji ih to veliki nogometaš nema.
Hipotezo moja ,malo proguglaj pa vidi koliko igračina je imalo ili ima tih utaja poreza,od nogometa,košarke tenisa itd. Gotovo svi prijavljeni u švici ili drugim zemljama gdje su porezne meke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo lijep tekst,zasluzio je to Luka
Izuzetno lijepo sroceno, gosp.Tipura. Fokus na sustinsku stvar jednog sportskog uspjeha, istinska poruka: 'ogledalo' onima koji stasaju. ...Nas Pjanic nije daleko od ovog nivoa. Ima karakteristika koje ni Luka ne posjeduje. Ali, bitna razlika je uloga i doprinos nacionalnom timu. Drugo, igra Miralema Pjanica je isuvise nesebicna, ponekad izgleda prejednostavno. 'Vezista' je dirigent, a dirigent drzi dirigentsku palicu. Kao Modric u blistavom trijumfu Hrvata nad Argentinim....
@BH_Faraon Kakav bolan trijumf nabio pet lopti i meljo po terenu...pa za njega je mandzukic bog fudbala
@BH_Faraon Kakav bolan trijumf nabio pet lopti i meljo po terenu...pa za njega je mandzukic bog fudbala
Gledaj ti ovde balija sto podrzavaju ovog ustasu i ostale cetnike a majka im svima Bosna..sjemena vam hebem
Jebote fudbal i hrvati i bosancibi srbi....naprijed kosovo naprijed albanija...jebo nas gledaj njih kako se ljudi drze..bosnju da neko hebe 10 godina i da mu zvaku ponudi on bi mu oprostio..mazge bolan..treba nas pobit kad smo glupani
Bog te hebo sta napisase o njemu evo blejim i pretrazujem sve utakmice za ove pasove golove i asistencije..pa novinaru sve ti hebem coravo..i svina vama..pa bolan covjek nema ukupno 50 golova pocevsi od zrinjskog i dinama..za hrvatsku 14 golova..pa u dinamu za 5-6 godina 26-7 golova dao..vise bufon od njega ima..kakve asistencije.. Pa 3 aistencije imao u realu i go.
Ebote ljubomore,pastir,izbjeglica,Hrvat najbolji na svijetu!!! Kakav udar na sitne duse
Pa i meni je dzeko u zelji vodu donosio..jebo sve svoje ako lazem..pitajte dzeku dok je imao 14 godina..pa dvije godine nam je vodu nosao.. A vidi gdje je sad a ja propo.'"..ali makar propadam sa stilom van bih hebem li vam sve redom i zive i mrtve i blize i dalje
Šta je ovo kakva to ljubomora, sve neki eksperti u fudbalu tam vam a profesionalno lopte nijedan klixovac nije dodirnio... Bravo za Luku i svaka čast! Smrt nacionalzimu, sloboda narodu!
@BakrenoBradatiBokir Kakva ljubomora lik tri asistencije imao u realu i 50 golova od toga 45 u zrinji i dinamu pet po planini odakle je ustasa doso.. Ja kontam o iniesti clanak..
E sad ce sa ovim do nove godine. A kako ono kitarovicka pjeva po Americi o herceg-Bosni. Mi samo vidimo pozitivno kod susjeda/komsija a na ono sto su nam radili zatvaramo oci. Hallloooooo Ahmici, Srebrenica, Prijedor i opet nam djokovici i drugi dobri. Balije do kad ? Dok nas izgleda ne istrijebe..
@Kalafat Treba li su vas klat sve ti hebem..prvi ste poceli zajedno s cetnicima...nakarade jedne ustaske i cetnicke..
Stvarno mi nije jasno zasto modric..mnogo boljih igraca je zasluzilo ne kontam sad nista..odavno je fudbal sprdnja..pa ronaldo ih je uvijek nosio do kraja..od 2019 nece moci loptu vratit..ali mi stvarno nije jasno zasto modric ali eto neka je zbog ovih hrvata pardon ustasa blajburskih vrijednosti..
eble ti ustase tvemr
što se uzjebala talibanska sirotinja. poturice, vi ste nastali od hrvata. sad k nozi - hrvatskoj nozi.