Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek kada shvatimo da je problem koji imamo sa stadionom Kosevo nas zajednicki problem onda mozemo da barem pokusamo nesto rijesiti.Grbavicu smo opremili i svi smo donirali koliko smo mogli,zasto tu akciju ne bismo sproveli i na Kosevu
sta je reci? Pitari su nam pisali kako smo sadaka klub a dosli smo u momente kada vam se dopada nacin funkcionisanja na relaciji izmedju kluba i navijaca. naravno da vam je Zeljo uzor. zajedno smo jaci.
Da nas se vise uhvatilo oko ovog problema koji je i gradski i drzavni i opcinski i narodski problem onda se ne bi ovoliko cekalo da se nesto konkretno uradi i potegnu konci!Od kada je nacelnik opcine Centar Nedzad Ajnadzic tek se je pocelo pricati o modernizaciji i raditi na tome,prijasnji vam nacelnici nisu imali niti sluha niti zelje niti su izdvajali sredstva za sport i Kosevo!ISTINA!!!
Jako značajan i vrijedan projekat za sve nas. Ovako nešto i zaslužuje ovaj grad.Općina Centar ulaže maksimalne napore još samo i mi kao pojedinci da se uključimo.
Samo nastavite sa realizacijom ovog projekta,svako ulaganje u stadion je itekako dobro doslo i sve smo blizi modernom stadionu.
Odlicno da se nastavlja sa ulaganjem u infrastrukturu stadiona,opcina kao i uvijek posvecuje paznju ovom pitanju i izdvaja potrebna sredstva.Svaka cast!
Kosevo sve vise lici na stadion kakav Sarajevo i zasluzuje zahvaljujuci ulaganjima i predanom radu opcine,nadam se da ce se ovom projektu pridruziti i druge institucije i pruziti potrebnu podrsku.
Opcina je dosta toga uradila kako bi se uslovi na stadionu poboljsali,drago mi je procitati da se nastavlja sa ulaganjem sredstava,znamo koliko bi nam znacio moderan stadion.
Modernizacija stadiona je projekat koji bi se trebao realizovati zajednickim ulaganjima i u kojem bi svi trebali ucestvovati,mislim da je Opcina Centar obavila ogroman posao po pitanju obnove i dalje ulaze sve napore kako bi grad dobio moderan stadion.
Konacno da i mi dobijemo stadion koji se moze mjeriti sa europskim stadionima 🔝
Onaj ko najvise koristi i teren i sale i kompletan stadion Kosevo treba malo vise sredstava da ulozi u isti taj Stadion i da se postara da ga svi zajedno napravimo za sebe i koristimo.Pa valjda je u interesu svih nas da imamo hordin Stadion i da ga cuvamo i cijenimo!
Mnogo se toga uradilo za Kosevo i tek ce da se uradi.Recimo stanje atletske staze na Kosevu je katastrofalno,tu samo neko povrede moze dobiti.Treba svaki segment da se uredi i dotjera a ne samo koristi,istrosi i odbaci.
Ako se to realizuje kako je planirano, to ce biti fantasticno i za grad, navijace i sve one koji na bilo koji nacin imaju dodira sa stadionom 'Kosevo'
Dok opcina Centar ne inicira sastanak drugi to sami nece ni da pomisle uraditi.Fk Sarajevo bi daleko vise trebao i da ulozi sredstava i da svoje navijace usmjeri ka ideji i realizaciji ideje da se Stadion osposobi za odigravanje utakmica tog nivoa.Ne moze se sjediti za tastaturom i traziti rjesenje,moramo se svi skupa pokrenuti pa cemo napraviti veliki posao-opet,za sve nas
Uhvatimo se svi oko istog problema i rjesenje cemo naci na ovaj ili onaj nacin.
Super stvar.Opcina Centar je jasno naznacila koliko moze odvojiti sredstava i koliko je spremna da ucestvuje u modernizaciji stadiona Kosevo.Da i drugi barem u pola ovoliko odvoje novca,ovo bi bila rijesena stvar.
Opcina Centar jedina i nije digla ruke od stadiona Kosevo.Ostali su ga se svi odrekli cak i navijaci koji su najvatreniji ne zele pritisnuti Klub da im donira sredstva,Ministarstvo sporta,Nogometni savez i slicno.Ocekuje se samo da ce Opcina Centar sama sve troskove snositi,a valjda je svima jasno da to sama ne moze.Pored socijalnih davanja,pored stipendija i cega sve ne,ne moze jos i ovo biti natovareno na leda Opcine.
Koliko god se sam nacelnik trudio da odradi sve, on mora imati podrsku i drugih institucija. Moramo se svi zauzeti za ovo, projekat je od znacajne vaznosti.