Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa oni samo uzimaju vijesti sa zapada, toliko se i na zapadu pise o Dzeki, nece valjda samo sa-x ignorisati? tako da, srbi...... shhhhhhhhhhhhhhh! mars u bugarsku!
Ma daj, dosadni ste sa glupim komentarima, ako vam se ne cita o Dzeki samo preskocite.... Bas vas ne razumijem, jel vam draze kada se pise o lesevima po nasim rjekama, Turkovicu i njemu slicnima, drogi, kriminalu, pucnjavi po kaficima, nozevima u tranvajima... Sve u svemu Dzeko je za razliku od mnogih u ovoj drzavi, napravio nesto....
Prodaješ li ga?
Igram Fifu 11, ia Dzeka sam vec kupio, i decko otkida, 35 golova a tek je petnaesto kolo.
Majku li vam svapsku, nacionalisticku. Kad vase neko trazi daje te za male pare samo da ide, da napreduje (Ballack, Ozil, Khedira, kao sto ce uskoro prodati Marina i Schweinsteigera). Glupi agenti. Cuj Redzepagic! Nidze veze.
Svako hoce Dijamanta al nema niko para......xD
Dzeko mi nije ni na kraj pameti! Imam vaznijeg posla sad!
Pa nije real lud da kupi ovu klocinu, benzeme je 5 puta bolji igrac, pa je na klupi... a ovaj dijamantov agent je smjesan i jadan koliko i oni koji svrsavaju na dijamanta. Real nije uputio nikakvu ponudu, a de.bil izjavljuje kako nece odbiti real i samo se blamira :)
dzekoooo kralju najbolji si,samo naprijed...
Jok eto pricao si sa Perezom i Valdanom o golfu 6, o najnovijem polu.....
mogao bi Džeko na zimskom prelaznom roku preći u \"dolinu ćupova\" za 40 KM i polovnog \"yugu 45\"
J.e.b.o. vas vise dzeko. Samo ga selite. Cuj sad u Real. Sta ce njima dzeko, jos 40mE, cijena!!!!! Pa za te pare, mogu dovesti igraca koji je od dzeke bolji za 2 klase! I prestanite vise sa pisanjem da dzeku traze veliki klubovi.....nigdje veze
Dzeko
pomenite jos jednom Dzeku ranicu se