Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije su odigrale ekstra kvalitetan fudbal sinoć. Ovo je vise presmijesno.
Zato su primili duple dnavnice.
A to sto je Lewandovski bio u opsajdu kad je postigao gol?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledam Barselonu a i sinoć Real i isti zaključak: ovi iz španskih klubova se umislili da smo oni znaju igrati fudbal i trebaju biti najbolji u Evropi. Stalno pritisak na sudije, kao mi smo kraljevski mi smo Barsa. Navijači fanatični na svim španskim stadionama (kao da je borba sa bikovima). Sve je to ok, ali valjda se i u Njemačkoj ili Italiji igra neki fudbal.
Igra se, samo sto spanci sve osvajaju. zadnje 3 godinec Real-Barca-Real u LP i Sevilja 3x Evropa Ligu
Statistika kaže sve, Bayern nije imao šut na gol, osim kod nepostojećeg penala 😋
Ko te jeb... mazlume
Dobro i kaze sad on ne smije da kritikuje sudjenje jer ce ga UEFA kazniti..pa najbolje daj stimajte kako hocete i da svi cute kao to je normalno sve..pa ovo sudjenje ne bi smjelo vise ikad da se ponovi znaci izbaciti sudca iz takmicenja kraj price ne znas da sudis gotovo, ima drugi ko ce suditi...to je najjace fudbalsko takmicenje nema tu mjesta onakvim provalama..a da ne pricam o mecu Chelsea Barcelona 2009 ono je tek bilo ludo..
Bolan da je (a moro je) vidal dobiti drugi zuti na pocetku drugog poluvremena a nije ( sudija htjeo kvarit utakmicu) sta bi bajern uradio sa igracem manje. Kakav bi tok igre bio... fuj
Protiv Reala i Barce je uvijek tako, UEFA i FIFA igraju kako oni sviraju
Ronaldo je jos jednom u nizu pokazao da je nedostizan
Evo Barsa trazi pomoc od sudija UFEFA-e i navijaca
Publika dvanaesti, sudija trinaesti a ko je cetrnaesti ???
11 igraca i 3 sudije, mislim da jr na to mislio
tacno tako
Sudije presudile.Al idemo dalje!!
Ko gubi ima pravo da se ljuti...
Dobili ste nepostojeci penal, dali ste gol iz ofsajda (odnosno kod autogola je bio ofsajd) Vidal je i prije trebao crveni da dobije, vozdra papak
Barca/Real i sudijska nepravda jednostavno nikada nisu spojeni u istu recenicu.