Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovaj veliki strateg vlado jagodic manje vodio brigu o zelji a da je bolje pripremio slobodu bolje bi prosli a ne ovako sloboda jadna da jadnija nemoze biti
JAGODIC KOVERTAS NEMA STA TRAZITI U PREMIJER LIGI COVJEK ZICERAS
Nema većeg ublehaša od Jagodica, sad će reč da mu je Željo kriv za poraz.
RADNIK NAPOLJE U 1 RS LIGU BORAC BL NAZAD U PREMIJER LIGU
Rekoh ja da ovaj Olimpic treba pustiti svoje juniore bar mu je jeftinije. Sto se tice Slobode jadna je da je ova nekakva Mladost iz sela pored kaknja
Vlado na aparatima
JAGODIC TAKTIKA NULA ZERO SRAMOTA FUDBAL PRIJE 30 GODINA SE OVAKO ZICERSKI IGRAO EEE MOJ JAGODICU KOVERTASU
SLOBODA UZAS LOSI , SVAKA CAST ZA MLADOST
Sloboda nek dovede Ranieri-a umjesto Jagodića. Ako je napravio čudo sa "lisicama", može napraviti čudo i sa "lenjivcima"..
Sramota. Od smrdljive mladosti iz nekakve selendre doboja kod jos goreg kaknja izgubit... ne treba im plate dat za ovakvu igru.
JAGODIC CE UNISTITI SLOBODU I OVA TKZ UPRAVA
ja vam kazem da je vrh za slobodu nastup protiv Mladosti ( ali iz onih Kikaca) 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hohoooo što ih Husref natambura. Bravo šefe!
bosanski lester
Bosanski leicester nastavlja gdje je stao haha