Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO JE REKAO OVAJ COMI...GOSP JAGODICU ZASTO NEMA HARISA HANDZICA KOJI REDOVNO POSTIZE GOLOVE ZA SVOJ KLUB,KOJI JE NEKAD ISTI BIO KAPITEN VISCI,MARKICU .....POZIVATE IGRACE KOJI I NE IGRAJU NPR: NUHIC ILI VRLO MALO KENO..PA DO OVOG IZ BORCA KOJEG NI NA KLUPI NEMA U KLUBU....TULIC PONOVO ILI???
BOSANAC NAJ.....BEMO TI SE MAME I NAPRAVIMO JOJ KOJE TELCE......
nemamo sta traziti u ovoj grupi ima da nas nema necemo 5 bodova osvojiti.
majorizirali su nam dresove :(
Nema Harisa Handžića zato što je k\'o TELE. Ko je gledao derbi može da zaključi zašto nema pomenutog:)
Lijepo je čitati ova imena i prezimena...da mladi iz svih krajeva BiH igraju za repku,a ne kao ova sadašnja! Samo tako dalje ;)
Ja bre slika i djecurlije...Hihihihihi...Ovaj Haris Handzic je bre za njih iskusan igracina i on relno bre treba predvoditi kao Tata ovu bre repku !!!
koliko kosta poziv u mladu repku ??
Drago mi je zbog Colica! Bili smo najbolji jarani i odrasli zajedno. Sa srecom Beno!!!
FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMOSE..,,HHHHHH
Mnogo srece momcima u narednim utakmicam-a,vrijeme je da i kod nas fudbal stane na zelenu granu jer stvarno imamo kvalitetne igrace. A ovo mi mirise na dobro,nadam se da ce tako i biti. :)
izvini ako pitam ali sta je sa igracima koji igraju van BIH..
Mladi reprezentativci BiH odigrali pripremnu utakmicu u Hrasnici, I POLOMILI NOGE NA NERAVNOM TERENU..
Sa kim smo u grupi