Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DolaZIDAN dolazi noc...
Tata mu dao ime i rekao sta da trenira :)
Zinedin su ime davali jedino cigani s Gorice. Cigan ciganima ode 😂
Ako budeš kao babo, biće sve u redu.
Rud Van Mustafic
Nisam baš sklon ismijavanju, ogovaranju i prevelikom kritikovanju. Toliko je mladih momaka koji žele ''uspjeti'' na najvišem nivou ali rijetki uspiju. Kod nas dio ljudi ismijavaju, nipodaštavaju i preko mjere kritikuju i Džeku koji je imao jednu nevjerovatnu internacionalnu karijeru i iz njegovog ''puta '' mladi mogu dosta naučiti.
Ovdje se smiju zato sto se neko zove zinedin, a nije smijesno kad se neko zove lupam Leo, Edin, Muhamed...
muhamed irfan mustafa himzo adin miroslav boban milos to su smjesna imea i svaki deseti ermin armin amar damir marko ivan mirza vedad luka edin. za zinedin su makar roditelji koji mogu izmisliti ime koje nepostoji vec u famliji ili komsiluku,
Cim je on u Sarajevo došao, piši propalo. Šteta, ima potencijala.
@doktoryassa sta mislis sta tvoja majka misli o porodu kad je teve izbacila.....steta
Dobro dosao Zizu medju pravu raju!
Biće on u skladu sa imenom. SRETNO MOMAK.
Karim Benzema, Karim Benzema, Zinedin Zidan!
Zna vinko koliki je zindedin potencijal