Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP... Nikad više sportaša nije stradalo na terenu od srčanog. Volio bih da znam zašto. I svi mi bi voljeli da znamo. Zašto dijete od 17 godina i drugi sportaši koji žive "zdrav" život završavaju ovako.
Reći ću ti ja zašto. Imaju i studije lako provjeriti, od svakog Svjetskog prvenstva 2002 pa do danas kako se zloupotrebljavaju NSAIL lijekovi. Za razne bolove, injekcije, tablete, prije utakmica, poslije utakmica, igra ili ne igra i koriste ih. Sve više fizički je zahtjevno naravno da tijelo pati. Nema sistematskih, nema kontrole, oštećuju bubrege, jetru, srce. Neko mora fasovati.
@appleUser - Ne samo to. Kardiovaskularni hirurzi su vec davno upozoravali na energetska pića, odnosno "energy drinks" koja uzrokuju razne srčane bolesti i infarkte. Evo i link do jedne web stranice koju vodi Zavod za kardiovaskularne bolesti. Ko zna engleski, evo čitajte https://www.cardiosmart.org/news/2019/6/energy-drinks-quickly-affect-the-heart
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RIP ,ode premlad momak
Mnogi klubovi ne obavljaju temeljite ljekarske preglede naročito kod mlađih kategorija momak je sigurno imao neku grešku na srcu ali sigurno je pregled obavljen jednom ili niti jednom naročito kod kardiologa.
Tragedija jer je otisao i ugasio se jedan mladi zivot ali pojedini komentari su dno dna.Svi pokusavaju biti strucnjaci,, doktori,profesori,bitti pro ili anti vakseri, a cini mi se da im je najvaznije iz dosade nesto napisati.Laka ti zemlja mladi covjece.
nije slučajnost sto se zadnje 2 godine često dešava
Igraci danas trose sve i svasta, pitanje je kakvi su kondicioni treninzi, i kakve su to supstance???
Evo ovaj momak nije bio vakcinisan, za vašu informaciju. I svakako se malo ko vakcinisao sa 16 ili 17 godina. Tako da ne laprdate bezveze.
a ko kaze da nije?
Koliko je anomusa umrlo ove godine od Fajzera i Astre njih nema na portalima.
Koliko puta je bio vakcinisan
Glup si
Nikad vise treninga , i utakmnica po evropi a na balkanu dodaj i nikada manje sistematski pregleda. Rahmet ti dusi
Tuga...
Zalosno ...R.I.P.
Tuga
one covid vakcine haraju...to i corav vidi...