Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci!!!
dovest cu vas na manageru! :-D
momci platite clanarinu pa tek onda idite !
Kahriman, momak za 10 Svaka cast i Sretno !!!
znatel vi sta je posmatrac ? samo vi hrabro ! ii pokazite ovim dusmanima ko ste i sta ste
adnane sine to je covjek koji ce doci da nas gleda da nas odvede tamo aa mi cemo imati 6 proba za te klubove sine prvo se raspitaj nauci sta je fudbal pa se javljaj ;)
Sretno momci jer ko ne nauči igrati lopte do dvadesete godina NEĆE NIKAD. TRENIRAJTE DO IOZNEMOGLOSTI JER JE RAD JEDINI PUT DO USPJEHA.
aBd buduci reprezentativci,samo se nadam da nam ih talijani nece uzeti :D
Valjda marš, a ne mrš
koga,čega-Džeku.ispravno koga čega-Džeka,mrš u šumu seljak.
Abd vicete u realu zavrsitt
Tvoja ironija i unaprijed osudjivanje na neuspjeh nekoga govori sve o tebi, pogotovo taj smijeh za Džeka. U pravu si i ne treba da vise komentarises bilo sta.
Nisam zlobnik. Momcima želim svu sreću, ali najveća je nepravda prema njima ovo što ih ovako lažu. Ja im od srce želim da naprave prave karijere, ali sam saznao maloprije da je sve samo igra za medije. Uostalom u dopisu piše da ne idu nigdje, nego da će ih pratiti. I to otac jednog od njih. Nemojmo biti neozbiljni i nemojmo se vrijeđati. Niti sam papak, niti sam bjednik, samo govorim relano. A za \"Džeka\", hahahahaha Dosta od mene. Ne zanima me više ova tema.
Univerzalac i ako ne odu za Italiju ne treba da likujes i pises kako ne mogu da igraju ni nasu omladinsku ligu vec treba da se svim mladim igracim, bez obzira koji je sport, pruzi podrska ako nista onda ona moralna. Kod ljudi je najgora dusevna bjeda i sacuvaj me boze te vrste bjede, Iskreno se nadam da nisi jedan od tih bjednika ;-)
Ne kažem ja da su klocevi. Nego ne idu ljudi. Nigdje ne idu.
i za Džeka su papci govorili da je kloc, a kloc zabija skoro na svakoj utakmici. Sretno momci i ne obazirite se na papanluke!
nije bitno ko ih je pozvao bitno je da momci imaju volju,zelju i sto je najvaznije trude se!!!i nemojte ostavljat negativne komentare jer oni to nisu zasluzili!!!