Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deee ljudi molim vas ko ima kasetu s tekmi ovog momka nek pošalje Suletu Sušiću nek pogleda.
da se na kasetu snimao...VHS...susic bi ga vidio..ovakooo tesko...ne zna on kompjuter upalit :D
Nemože tek tako mora preko amiđe da i on šta čvakne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sta sad,mi cemo se opet dičiti kako je on naš,kao i i Ibrahimovic,Čilić.. Njihove uspjehe pripiiati našoj drzavi,Mladi sportsiti bjez te svi iz BiH,nema hljeba za vas ovdje...
Tako je to kod nas
Tako je,BJEŽIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3 stvari cu samo reci : 1. chelsea godisnje kupi 10-ak mladih igraca za sitne novce i salje na posudbe (rijetko koji od njih ikada zaigra za chelsea) 2. bezveze pisete o mladom momku iz svedske (jer za sada je i svedaniin) i vec dajete nadu da ce zaigrati za bih, iako za to sanse i ne znate.. 3. ako ovaj momak odabere svedsku, gdje je rodjen, gdje je zivio 17 godina i gdje je stekao nogometno znanje, postat ce izadajica i mrzit ce ga vise od pola bosne. poznato?
" Chelseajem" !!
Susic "dzaba, kad nije kod brata pod ugovoru... nista od njega" Karacic "imas li za ciku 5000 maraka za kafu?" Jagodic "stvaram mladu generaciju. Tek od 20/21 godina je nesta za U21" Na kraj mora ce kao Pjanic na TV da se moli.
Al'fakat gotivim kad vidim nase ljude na zavidnoj ljestvici.To bracooooo ⚽️🏀🏈🏇🚴🚵⛳️🏆
Iskrene cestitke Suljicu na ovom zaista velikom uspjehu,Suljicu, uspjeh tvoj je i uspjes sviju nas. Ovim putem ti zelimo cestitati i pozeljeti sve najlepse u zivotu i radu. Njegov trud se isplatio.. I ako moze pjesma tj.;uspi'o sam u zivotu ⚽️ Aferim momcino jos 1x
SELEKTORI MLADIH SELEKCIJA GDJE JE SULJIC JEL I NJEGOV OTAC TREBA DA VAM DA KOVERTU SA NOVCOM ,ZOVITE MALOG DA NE BUDE KASNO
Da je Susic umjesto Suljic, bilo bi bolje....
Samo furaj mali!
Imamo mi najboljeg stopera Tonija Sunjica (koji nezna ni potrcat kako treba) tako da nam netrebaju ovi mladi i talentovani stoperi koji ce sigurno bit zvijezde a nisu ni standardni buhahaha Safete ubleho doce i tebi kraj!
koliko ova zemlja ima talenata, boze mojj
Ma ne mozes ti u repku imamo mi Susica x 2.
Ali, evo ti kriteriji za poziv u reprezentaciju BiH: - Bilo bi fino da postanes clan Seadove agencije, AKA masina za stvaranje velikih igraca. - Pod hitno predji u Evropski gigant Hajduk Split dok si mlad. - Upoznaj se sa kasetama, nije sve u CD-u. Fino to spremi za Safeta pa da te vidi, nemoj biti neodgovoran. - Nemoj jurisati da udjes u prvu postavu Hajduka, to je ipak veliki klub i zalogaj za tebe. Ugledaj se na Vrsajevica, nije sve u igri. Nisi ti neki Stilic ili Zukanovic da se toliko brines za to. - Budi fin i skroman kad te Sejo pozove, kupi mu koju bombonjeru i nasmijan budi za reportere. Cika Susic ce objasniti kako si dosao u Reprezentaciju, ti samo budi nasmijan. To je to, sretno ALI!
I tako spletom okolnosti, Bosanac je ostavio neizbrisiv trag u SveCkoj kulturi i sportu. Bicemo im vazda zajebani ko Ibra, dobra reklama nema sta, valjalo bi gore u picarenje ic, il batine dobit bezze lol. Al realno nesta sad govoreci, mamemi ja sta god sam raje preko neta upozno iz SveCke, to sve ludo alaham. I konto sam ja sad jel to do klime il sta, magnetno ono oko polova ih jbe u vugla jab reko. Il jedu kaku ludu ribu, ko ce ti ga znat sa njima vako ludim.
mi sad kojeg god igraca nadjemo da ima iole neko veze s bosnom pokusavamo ga nekako medijima prisvojiti bosnje moje lijepe