Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo Allah dz.s moze sve a dova moze sudbinu promijeniti
Gledao sam prekjucer interwiju sa njegovim bratom. Za sada odgovara samo zatvaranjem oka......Bio je velika nada Ajaxa ako ne i najveca.
Totalna dezinformacija. Abdelhak Nouri se odavno produbio iz kome, u posljednje vrijeme cak i komunicira s porodicom. Informisite se malo, amateri.
@ScoobyDoo: Kakve dijabole. Poletjeli naredati minusa :) Živim u NL, pratim Ajax i znam o čemu pričam. Al' bitno je klepiti minus.
zadnja slika na instagram profilu ovog momka je na bajram 2017.. i danas se budi na prvi dan bajrama 2018... slucajnost? :)
Da, slucajnost. Mozda mislis da ga bog iskusava da bi postao vjernik_ Kakav je to bog koji nanosi bol?
Tekbir! Elhamdulilah.
@Parmak boy: Zna i arapski, zar ne vidis? Covjek vrijedi onoliko koliko stranih jezika poznaje. Ikre-bikre bismi-Rabbike.
@arn_magnusson: Bitno je da se popljuje što je vezano za Islam.
Dezinformacije, nazalost. Komunicira tako sto namigne ili otvori i zatvori usta kad ga nesto pitaju...
Nije bas, al et... Vec duze on budan a ne u komi cak ga uspiju stavit u kolica i on svjesno sve prolazi. Bar tako vijesti ovde u amsterdamu
Hvala bogu.To je neunistivi Marokanac!?
E bas mi je drago mashAllah
Hvala dragom Allahu!
ako zahvaljujes, zasto i ne osudujes, kada recimo cunami, silno bozije djelo, ugasi 200000 zivota?
A sto mu nisi zahvalio kada ga je taj isti Alah poslao u komu? Kako ste vi vjernici samo primitivni i plitkog razmisljanja.