Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha gospodin veliki, dati mu podrsku i vrijeme, osloniti se na mlade igrace iz vlastitog pogona, reducirati troskove i poceti racionalno poslovati. Dugorocnim planom i radom doci do rezultata kakve Sloboda zasluzuje.
Što se Secerbegovic krije? Kada sam rekao da nije ni zašto, dobio sam minuse. Gdje su mu sponzori. Kozmetički promijenio statut da svako može biti član skupštine, uzeo volontere da slažu dokumentaciju i objavio jedan mesarski financijski izvještaj. Šta je sa 11 najboljih igrača u ligi? Šta je sa generalnim sponzorom? Šta je sa vraćanje dugova? Uz budzetske pare, i ja mogu biti predsjednik
Koliko love treba bivšem treneru isplatit. Imao je obnovljen ugovor nedavno. Ne vjerujem da je išta oprostio. Sloboda je šečeraš teški. Amputacije su neminovne.
Se to stoji. Činjenica je da grad puni oko 50% budžeta kluba i vrača dugove. Šta radi uprava kluba. Zašto je teren najgori da ne kažem na svijetu a ju stadion tušanj ima toliko zaposlenih. Ko i na kojim referensama stoluje klubom bez sponzora. Gasi svjetlo.
Spaha GIGANT!!!