Nogomet
50

Mladen Lemez: Sve osim tri boda protiv Mladosti bi bio neuspjeh

Piše: D. B.
Mladen Lemez
Mladen Lemez
Slavija će u 9. kolu u Foči ugostiti ekipu Mladosti iz Velike Obarske. Nijedna ekipa se ne može pohvaliti posljednjim rezultatima, domaći su poraženi dva puta zaredom, dok gosti imaju čak četiri poraza u nizu.

Slavija je bila ugodno iznenađenje u novoj sezoni, ali je poražena u posljednja dva kola.

"Dobro smo krenuli, nismo imali poraz nakon šest kola, a onda je došla reprezentativna pauza, koja je loše utjecala na moju ekipu. Ipak, ovi porazi su se mogli očekivati jer svaka ekipa ima uspone i padove. Važno je da smo se dobro spremili i pokazali da znamo igrati. Zadovoljni smo dosad osvojenim bodovima i nadam se da ćemo loš niz prekinuti pobjedom u narednom kolu", izjavio je Lemez.

On je najavio pobjedu protiv Mladosti.

"Idemo na pobjedu i sve osim osvajanja tri boda bi bilo neuspjeh za nas. Poštujemo protivnika i u utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno. Vjerujem da pobjeda neće izostati", rekao je nogometaš Slavije.

Slavija je prošle sezone uspjela izboriti opstanak, a Lemez smatra da je ekipa danas kvalitetnija nego ranije. Zbog toga su porasli i apetiti tima iz Lukavice.

"Kvalitetniji smo nego prošle sezone. Napravili smo pozitivnu atmosferu koja je temelj svega. To je zapravo i ključ našeg uspjeha. Na početku sezone nam je cilj bio opstanak, ali smo nakon osam odigranih kola stekli utisak da možemo mnogo više napraviti u ovoj sezoni, pa ćemo se za to i boriti. Zadovoljni bi bili kada bi bili među sedam vodećih ekipa, što je realan cilj", kazao je Lemez.

Kao glavnog favorita za osvajanje titule prvaka je izdvojio ekipu Širokog Brijega.

"Za mene je favorit Široki Brijeg, ali ne smijemo zanemariti Zrinjski, Sarajevo i Željezničar", završio je Lemez.

Utakmica Slavija - Mladost se igra u nedjelju od 15:30 sati.